Info til deg som skal på ligacupfinalen

Supporterklubben fikk hele 169 billetter til finalen mellom Manchester City og Aston Villa. 100 billetter i den beste kategorien og 69 i neste beste kategori.

Det er to årsaker til dette: vi har mange sesongkort på «Cup schemes» som er et lojalitetssystem hvor alle med sesongkort betaler for billetter til alle cupkamper hjemme mot at man er sikret en finalebillett. Dette er fint når finalen nås, men svir i lommeboka når man IKKE når finalen. Det er omtrent aldri noen som bruker og kjøper disse billettene i innledende runder.

Billettprisene var 1400 kr for voksen og 700 for barn. Beløpet betales som vanlig til konto 16025352169, Manchester Citys billettkonto.

FINALEBILLETTER vil bli distribuert på 2 alternativer , puben, THE SWAN, i Bayswater Road lørdag 29. februar fra ca kl 17.00 TIL ca kl 19.00. Bruk CENTRAL LINE til Lancaster gate subway station, – evnt bruk Paddington stasjon Subway/Train /Heathrow express som bare er ca 5 minutters gange unna. Alternativet er WEMBLEY INTERNATIONAL HOTEL I EMPIRE WAY søndag 1. mars, kampdagen fra kl 11.00 til ca kl 13.00.  Jeg vil holde til i baren på hotellet som er rett inn til venstre etter inngangen. Det er svært respektløst å komme etter klokken 13.00 på søndag. Dessuten skal jeg møte de 19 som kommer med buss fra Manchester fra vår supporterklubb som er de som booket i den tro at City – Arsenal skulle bli spilt i Manchester. Nå er dere advart, så vær snill å ikke ødelegge min finaledag ved å komme for sent.

Endelig liste over hvor alle skal sitte kommer i begynnelsen av neste uke. Alle må dessuten ha betalt først i tillegg.  Våre billetter er i kategori 1 og kategori 2. Dette er de beste og dyreste billettene vi kunne få, – jeg har nå allokert billetter etter beste evne, og tatt en del hensyn til hvem som kjenner hverandre og hvem som reiser sammen etc., hvor lenge dere har vært medlemmer osv.  Har du spesielle ønsker utover dette så ta kontakt i neste uke så ser vi på dette. Det er også en glede for meg å fortelle at dette er kampen vi tar med Daniel Bakken Kristoffersen fra Flekkerøy og hans mor slik vi lovte i STB og nå skal vi bruke av pengene vi fikk inn på loddsalget til å gi Daniel en uforglemmelig tur. Mer om dette senere.

Manchester Citys supportere har på kampdagen alle pubene som ligger på EAST – mens Aston Villa  har alle puber som ligger West (inkludert Green Man dessverre for de som går der vanligvis)

Puber -East – Manchester City supportere

The Torch, 1 – 5 Bridge Road, Wembley, HA9 9AB

 • Crock of Gold, 23 Bridge Road, Wembley, HA9 9AB
 • Blue Check Café, 12 – 13 Empire Way, Wembley, HA9 0RQ
 • Crystal Club (Sports Bar and Complex), South Way, Wembley, HA9 9HF
 • The Parish, 120 Wembley Park Drive, Wembley, HA9 8HP
 • Sports Bar Double 6, 125 Wembley Park Drive, HA9 8HG
 • The Wembley Tavern, 121 Wembley Park Drive, HA9 8HG
 • Premier Inn, 151 Wembley Park Drive, HA9 8HQ
 • Hilton Hotel, Lakeside Way, HA9 OBU
 • Novotel, Olympic Way HA9 ONP
 • Wembley International Hotel, McDermott House, Empire Way, HA9 ONH
 • Arena Square Fan Zone, Wembley Park Boulevard

Forklaring til billettprisene .

Vi har fått hele 169 billetter til denne kampen. Årsaken til dette er at vi har mange sesongkort som er på cup schemes. Kortversjonen er at disse sesong- billettene sikrer oss alle en finalebillett. Men de som eier sesongkortene blir belastet for alle hjemmekamper i Carabao Cup uansett om billettene blir brukt eller ikke. Det er dessverre ingen som ser kampene i tidligere runder, så her har vi tapte utgifter fordi ingen eller svært få har vist interesse for å kjøpe disse billettene i tidligere runder. Derfor er det et lite påslag på finalebillettene .

I tillegg har jeg gratis kamp- billett og hotellrom sammen med Ketil Aune, Jan Sramek på Queens Park hotel, 3 sengs rom. (Ingen luksushotell altså), – Svea har også sin finalebillett dekket fordi han bidrar med så mye på hjemmesiden og STB for supporterklubben.

Dette er svært viktige nøkkelpersoner i supporterklubben som jeg mener absolutt fortjener en oppmerksomhet ved en slik anledning fordi de bidrar og jeg kan stole på deres hjelp. Jeg har da forklart ordningen for alle, og håper på forståelse for at vi i supporterklubben som gjør så mye får en liten belønning denne gang på bekostning av at dere må betale litt mer, (ca to norske øl altså pr person)? Ved siden av finalebillettutdelingen og logistikk her har vi også ansvaret for at Daniel og moren skal ha en flott opplevelse i London!

Sagt på en annen måte så forsøk selv å skaffe en billett gjennom en proff aktør så ser dere hva det vil koste.

Dette oversiktskartet lar deg se utsikten fra der du/vi skal sitte.

Ved krise er min mobil +4790629446 , men vær snill å ikke bruk nummeret annet enn ved nødstilfelle, OK?

3 svar

 1. Jakob Grova sier:

  Fantastisk jobbet av vår eksepsjonelle Formann. Vi hyller deg. Her avbildet på en grå hest, hvor han ofte kan observeres.

 2. Jakob Grova støtter seniorreporter og stallgutt Jakob fullt ut.

 3. JanTore2804 sier:

  Enig i overnevnte hilsen JanTore Haskjold onkel til Aston Villa Keeper Hasjold Nyland Gleder meg veldig til et nytt trofe 1 mars City for eveeer

Legg igjen en kommentar