The Athletic: Hvorfor det ikke er så enkelt for Pep å prioritere Champions League | CITY I DAG

Sam Lee skriver om hvorfor det ikke er så enkelt for Pep å prioritere Champions League, Kevin De Bruyne forteller om City sine ambisjoner, i tillegg til sammenligninger med Zidane og du kan se video fra dagens trening.

  • Hvorfor det ikke er så enkelt for Pep å prioritere Champions League

Sam Lee har skrevet om hvorfor det ikke er så enkelt for Pep å prioritere Champions League. Han skriver blant annet følgende:

«Folk har i flere måneder fortalt Pep at han må fokusere på Champions League, noe Pep ikke har vært interessert i å høre på, uavhengig av hvordan spørsmålet blir fremstilt. På gårsdagens pressekonferanse fikk han spørsmål om det ville være fristende å gi noen av spillerne ekstra hvile i vinterpausen foran oppgjøret mot Real Madrid i Champions League. Til det svarte Pep: Nei, nei, nei, nei. Problemet med kampen mot Real Madrid er at vi kun har én kamp i løpet av 12-13 dager før vi møter Real Madrid. Det er en tøff kamp mot Leicester og det er bra for oss, men nei, jeg kommer ikke til å hvile spillerne ekstra. Fordi spillerne trenger rytme.»

Sam Lee skriver det er ironisk, ettersom Pep tidligere har uttalt at fotballens autoriteter «dreper» spillerne med for mange kamper, at den største bekymringen foran kampen mot Real Madrid er at City ikke har nok kamper i ligaen før de møter spanjolene.

Sam diskuterer også Phil Foden og Eric Garcia og spør seg om de kommer til å være en del av elleveren når City møter Real Madrid og at Pep kommer til å bruke de samme spillerne i ligaen som i kampene mot Real Madrid. Vi vet hvordan Pep tenker rundt dette. For å oppnå gode resultater i Champions League, må man også ha gode resultater i hjemlige turneringer.

LES ARTIKKELEN | ‘No. No. No.’ – Why it’s not so easy for Pep to prioritise the Champions League 

  • Kevin De Bruyne om Citys ambisjoner og sammenligninger med Zidane

I et intervju med SPORT360 forteller Kevin De Bruyne blant annet om sammenligningene med Zidane: – Jeg er ikke så sikker på det. Men det er fint når folk sier slike positive ting. Det betyr at jeg gjør det bra, men det er ikke noe mer enn det.

Han svarte også spørsmål angående om han spiller sin beste fotball akkurat nå: – Ja, kanskje jeg spiller min beste fotball for øyeblikket, men det er vanskelig å si. Det avhenger hvordan man ser på fotball. Om man ser på fotballen min generelt, som en komplett spiller, så gjør jeg kanskje det. Jeg føler meg bra, føler jeg kan hjelpe laget og det er det.

Om Citys ambisjoner i Europa sier han: – Vi har ambisjoner, men det er vanskelig. Det er selvsagt en annerledes tradisjon. City er en historisk klubb og går nye veier, men den veien klubben har valgt gjør at vi som er her nå skaper historie. Folk prater om hva som hendte for 30-40 år siden, men det vi gjør her nå er en god ting og det er det eneste vi kan gjøre som spillere. Det ville være fint om folk til slutt ville prate om hvor spesielt dette laget var, men i øyeblikket man spiller kamp, så bryr man seg egentlig om slike ting.

LES INTERVJUET | Exclusive: Kevin De Bruyne on Man City’s ambitions and comparisons with Real Madrid boss Zinedine Zidane 

  • Video fra dagens trening

Se hva som skjedde i videoen under.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar