Keira Walsh dedikerer sin fremtid til Manchester City

Keira Walsh har signert en ny tre-års kontrakt med Manchester City. 

Den livslange City-supporteren fra Rochdale, Keira Walsh, har signert en ny tre-års kontrakt med klubben frem til 2022/23-sesongen. Den 22 år gamle midtbanespilleren har vært en svært viktig del av laget siden hun tok steget opp som tenåring og har vært motoren i City-maskinen som har vunnet seks trofeer på seks sesonger.

Hun ses på som svært viktig for laget av sine medspillere og tidligere manager Nick Cushing og er en av de største talentene i engelsk fotball – beundret for sine tekniske ferdigheter, pasningsfot og hennes ‘Mancunian stå-på vilje’. Født i Rochdale og ‘blue through and through’, Keira synes det er spennende å ha signert en ny kontrakt med klubben:

– Det er fantastisk. Det er viktig at jeg har fornyet kontrakten med klubben jeg har holdt med hele livet. Det er et spesielt øyeblikk for meg. Jeg må fremdeles klype meg i armen noen ganger når jeg beveger meg rundt i bygningene og på feltet her. Det er ingen andre steder jeg kunne ønsket å være. Jeg føler meg selvsikker her, jeg føler at jeg spiller godt hver eneste kamp og laget spille bra. Vi befinner oss på et godt sted for øyeblikket på toppen av tabellen og om vi kan fortsette på samme måte og holde samme momentum, så er det ingen grunn til at vi ikke kan få en sterk avslutning på sesongen. Du forbedrer deg på en naturlig måte når du spiller sammen med så gode spillere som jeg spiller med. Jeg har spilt sammen med noen av verdens beste spillere siden jeg var 17 år. Jeg er ganske heldig.

– For meg handler det nå om å pushe på videre og å ta eierskap over andre spillere, hjelpe dem å forbedre seg og være en leder i laget. Jeg er veldig glad for å ha signert en ny kontrakt.

‘Head of Women’s Football’, Gavin Makel, er også veldig glad for at Keira har dedikert sin fremtid til Manchester City: – I løpet av de siste sesongene har Keira virkelig vist oss hva hun er kapabel til og har i løpet av den tiden blitt en svært viktig del av laget. Hun er kun 22 år og presterer som om hun skulle hatt mye mer erfaring enn alderen tilsier. Hun utvikler seg ikke kun til en spiller i verdensklasse, men også til en leder på og utenfor banen og komplementerer de andre lederne vi har i laget. At Keira signerer en ny kontrakt med oss er nok en erklæring av våre intensjoner til fremdeles å kjempe for å vinne alle turneringer vi deltar i.

SE INTERVJU MED KEIRA WALSH | WALSH: I’D LOVE TO SCORE AGAINST UNITED! 

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar