Fiorini sender City til kvartfinalen i FA Youth Cup

City er klare for kvartfinalen i FA Youth Cup etter at de kom seirende ut av et jevnt oppgjør med Fulham på Academy Stadium i Manchester. De møter Burnley på hjemmebane i kvartfinalen. 

City stilte med følgende lag til dagens kamp i 5. runde av FA Youth Cup:

XI | Slicker, Diounkou, McDonald, Mbete-Tabu, Wilson-Esbrand, Doyle (c), Fiorini, Palmer, Knight, Braaf, Rogers.

INNBYTTERE | Robinson, Bazunu, McAtee, Hodge, Egan-Riley, Delap, Edozie.

Manchester City 1 – 0 Fulham

SCORINGER: Lewis Fiorini (11′)

Lewis Fiorini sin scoring etter 11 minutter viste seg å være forskjellen på en kveld der Gareth Taylor sitt mannskap ble ‘pushet’ av sin motstander helt til siste slutt. Fulham skapte flere store sjanser og Cieran Slicker i City-buret vartet opp med flere matchvinnende redninger. City holdt ut og er klare for kvartfinalen i FA Youth Cup.

Som forventet ble dette en kompetitiv og overbevisende affære, med City som leder den nordlige puljen i ligaen og Fulham som leder den sørlige. Fulham sitt høye press tvang City dypere i banen i åpningsminuttene og det var store rom fremover på banen. Kampens første sjanse kom til Fulham etter 8 minutter da et frispark var nære ved å ende hos en Fulham-spiller i god posisjon, men Slicker avverget faren.

I sitt første angrep i kampen var City effektive og tok ledelsen 1-0. Den offensive midtbanespilleren, Lewis Fiorini, som scoret mot Aston Villa i forrige runde kom også på scoringslisten i dag. Han vant ballen midt på Fulham sin halvdel før han tok den med seg fremover og avsluttet opp i det høyre hjørnet, fra hjørnet av boksen.

Fulham fortsatte å skape sjanser resten av omgangen og satte City under press. Det fortsatte i andre omgang, men City stod godt i mot. Etter 78 minutter var City nære ved å doble ledelsen da Jayden Braaf snurret karusell med Fulham-forsvaret før han fant Morgan Rogers foran mål, men han avsluttet utenfor. Slicker vartet deretter opp med en matchvinnende redning da Fulham fikk avsluttet fra kort hold. Fulham fikk like før slutt annulert en scoring på grunn av offside.

City møter Burnley på hjemmebane i kvartfinalen av FA Youth Cup.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar