Sam Lee: Scoringene uteblir, men City vil savne Raheem Sterling | CITY I DAG

Sam Lee skriver om hvorfor City kommer til å savne Raheem Sterling om han må stå over kamper på grunn av en hamstringskade han pådro seg mot Tottenham, Jonathan Smith forklarer hva som gikk galt for John Stones og kan Messi ende opp i Manchester City? 

  • Sam Lee: Scoringene uteblir, men City vil savne Raheem Sterling

Hvordan vil City klare seg uten Raheem Sterling? Han pådro seg en hamstringskade i helgens oppgjør mot Tottenham og klubben håper at han skal være tilbake til finalen i Ligacupen, 1. mars. Sam Lee skriver om hvorfor City kommer til å savne Sterling. Han har altså hatt sin lengste måltørke siden Peps første sesong som manager, og flere supportere har begrunnet dette med at Arteta ikke er der lengre eller at situasjonen med Joe Gomez er årsaken. Hverken Arteta eller Joe Gomez skal derimot ha hatt noe å si for denne formsvikten. Citys problemer i starten av sesongen og at Raheem stod over et par kamper rundt juletider synes å være mer sannsynlige årsaker. Rett og slett måten laget spiller på denne sesongen. Citys scoringer hvor de kommer seg ned til dødlinja, slår inn foran mål og tupper ballen min, har for det meste uteblitt i det siste. Denne sesongen har ofte løsningen blitt å slå inn foran mål og håpe på å vinne andre-ballen. Sterling har scoret mange ‘tap-ins’ etter innlegg fra dødlinja og ettersom flere av Citys motstandere har funnet ut hvordan de skal forsvare seg mot dette har det blitt tøffere for Raheem.

LES ARTIKKELEN | The goals have dried up but here’s why Raheem Sterling will be greatly missed by Manchester City 

  • John Stones: Where did it all go wrong?

John Stones har ikke fått spille mer enn 17 minutter i løpet av de fire siste kampene og var ikke med i troppen mot Tottenham. Stones er nødt til å ta hver eneste mulighet han kan få for å bevise at han kan være en langsiktig løsning for City, men problemet ser ut til å være at han ikke har så mange muligheter igjen, skriver Jonathan Smith.

LES ARTIKKELEN | Out of the Man City squad and out of time: How it went wrong for Stones 

  • Rykter: Kan Messi ende opp i City?

I dag kom nyheten om at Messi har en klausul i kontrakten sin hvor han kan forlate Barcelona gratis etter inneværende sesong, derimot kun til klubber utenfor Europa. Dermed kom forslagene om at Messi kunne selges til en av de andre klubbene i City Football Group, for eksempel New York City FC, for så å leies ut til Manchester City.

DAGENS RYKTER |

 

  • Ninety Three Twenty, Noisy Neighbors og Talking Balls

I et nytt segment fra Ninety Three Twenty kalt ‘The Wednesday Debate’, diskuterer Howard Hockin og Stephen Tudor ukens viktigste hendelser angående City og fotball generelt. Denne uken diskuterer de mediene sin behandling av City. Lytt til podkasten her.

Verdens morsomste City-podkast, Noisy Neighbors, har også en ny episode ute i dag!

Natalie Paweleck representerer City på ‘Talking Balls’ i dag hvor hun spør City-supportere om de er nervøse for at Liverpool skal overgå City i antall poeng fra de to foregående sesongene og om City må bygge et nytt lag foran neste sesong, eventuelt også hvem som må byttes ut. Lytt til podkasten her.

  • Alan Mahon har sin første økt som manager 

Etter at Nick Cushing forlot Manchester City Women til fordel for New York City FC er det Alan Mahon som er manager på midlertidig basis. Han hadde i dag sin første økt som manager!

View this post on Instagram

🔙 at it! ⠀ ⠀ ⠀ #ManCity

A post shared by Manchester City (@mancity) on

  • #SameGoals

Keira Walsh koser seg på treningsfeltet.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar