Daily Mail: Flere spillere ber Pep om mindre rotasjon | CITY I DAG

Flere spillere skal ha bedt Pep om mindre rotasjon når det kommer til laguttak og taktikk, Pep ba Mendy om å roe ned på sosiale medier og spillerne får to dagers ekstra hvile. 

  • Daily Mail: Flere spillere ber Pep om mindre rotasjon

Pep og spillerne ble veldig lenge i garderoben etter søndagens tap for Tottenham og pressekonferansen ble ikke satt i gang før det hadde gått en time etter kampslutt. Jack Gaughan i Daily Mail har fra flere kilder innad i klubben fått vite at Pep ba spillerne komme med innspill på hvordan han som manager kunne bli bedre. Samtlige kilder fortalte Gaughan akkurat det samme. Flere spillere skal da ha kommet med forslag om mindre rotasjon når det kommer til laguttak og taktikk og at det burde bli mer konsekvent. Pep skal altså ikke ha skjelt ut spillerne på noen som helst måte, men hatt en åpen diskusjon hvor spillerne kunne komme med innspill på hva som kunne forbedres. Pep og spillerne skal ha sett på det hele som givende og det var ingen som hevet stemmen i løpet av diskusjonen.

LES ARTIKKELEN | REVEALED: Manchester City stars told Pep Guardiola to stop tinkering in 45-minute dressing room showdown after defeat at Spurs – and his 76 line-up changes are more than ANY other Premier League manager this season 

LYTT TIL PODKAST MED JACK GAUGHAN | THE INQUISITION – A SPECIAL PODCAST 

  • Pep ba Mendy om å roe ned på sosiale medier

I den nyeste utgaven av FourFourTwo har Benjamin Mendy fortalt i et intervju at Pep ba ham om å roe ned på sosiale medier: – Han ba meg om å roe ned. Han sa at det er vanlig å ha et liv på sosiale medier, men heller ikke for mye. Noen mennesker venter bare på at man skal dumme seg ut – og selv om det egentlig ikke er så veldig dumt, kan det utvikle seg til noe stort. Jeg tvitret en gang at jeg var i Hong Kong og fikk en telefon fra klubben som lurte på hvor jeg var. Jeg var i Barcelona og jobbet meg tilbake fra skade! Det var en vits, men folk tok helt av. Noen ganger tenker jeg ikke før jeg tvitrer og plutselig blir det mer alvorlig enn jeg hadde trodd. Nå tenker jeg litt mer over slike ting.

LES INTERVJUET | EXCLUSIVE: Benjamin Mendy admits Pep Guardiola told him to ‘calm down’ his social media antics as he reveals the truth behind moment he pretended he was in Hong Kong only to leave his manager shocked 

  • Er magien der fremdeles?

Oliver Kay har i dag skrevet en artikkel for the Athletic der han skriver om at Pep kan se i øynene på spillerne om lidenskapen og viljen er der. Pep kom til et punkt både i Barcelona og i Bayern München hvor han følte at han ikke kunne tilføre spillerne noe mer, fordi lidenskapen ikke var der lengre. Kay skriver at Pep aldri har vært i en klubb over to perioder og at han nå er på vei inn i sin andre periode som manager for Manchester City. Han skriver også at Pep ønsker mer enn kun respekt og ærbødighet og at «magien» er nødt til å være der. Det er ifølge Kay vanskelig å se den samme brennende intensiteten nå som laget hadde da de vant ligaen to år på rad. Pep er nødt til å se lidenskapen i øynene på spillerne om han skal kunne fortsette å «forføre» spillerne på samme måte.

LES ARTIKKELEN | Keeping the magic alive during City’s ‘second cycle’ could be Guardiola’s greatest challenge yet 

LES OGSÅ | Man City players given extra time off by Pep Guardiola after Man Utd and Tottenham defeats 

STERLING TVILSOM TIL KAMPEN MOT WEST HAM | Sterling in fitness race for Champions League clash with Real Madrid 

  • ‘Why Always Us?’

Lytt til den nyeste episoden av ‘Why Always Us?’, med David Mooney og Sam Lee! Lytt til episoden her!

  • Rykter

The Times melder at John Stones sin fremtid i City er usikker og at klubben er på jakt etter nye midtstoppere. Ifølge Paul Hirst skal de aktuelle midtstopperne være Rúben Dias, Milan Skriniar og Lewis Dunk. Han skriver også at Otamendi vil kunne forlate klubben til sommeren og at Pep har store planer for Eric Garcia, som ble foretrukket foran John Stones til oppgjøret mot Tottenham.

Jonathan Smith skriver at City ser ut til å sikre seg 17 år gamle Yan Coto, en veldig lovende brasiliansk back som også har fanget interessen til Barcelona.

Til slutt melder the Sun at Joao Cancelo kan komme til å forlate klubben i sommer.

  • Debatt

Hva mener du?

Relaterte saker

1 svar

Legg igjen en kommentar