Bilder og video fra dagens trening, sjansesløseriet analyseres og ny podkast-episode | CITY I DAG

Se de flotte bildene Tom Flathers tok på dagens trening, les Sam Lee sin analyse av Citys sjansesløseri og lytt til nyeste episode av Ninety Three Twenty Podcast. 

  • Bilder og video fra dagens trening

Se Tom Flathers sine flotte bilder fra dagens trening, i tillegg til video!

  • Sjansesløseriet analyseres

City har skapt veldig mange store sjanser de siste par kampene, men ikke vært i stand til å omsette dem i scoringer. Sam Lee har sett på 20 av de største sjansene City har bommet på denne sesongen:

  • Ninety Three Twenty Podcast

Lytt til den nyeste episoden av Ninety Three Twenty hvor Ahsan Naeem, Howard Hockin og Sam Lee diskuterer gårsdagens tap og hva som har gått galt denne sesongen, her!

  • Aymeric Laporte om å vinne ligaen, Kompany og Pep

Se intervjuet med Aymeric Laporte!

  • Phil Foden kommer til å være en ‘homegrown legend’ for 10-12 år

Ifølge Telegraphs Jason Burt skal en nær kilde av Pep uttalt følgende angående Phil Fodens fremtid i Manchester City: – Phil Foden er på riktig vei i forhold til å bli en av klubbens største spillere. Jeg er ikke sikker på om han kommer til å bli en av de største spillerne for landslaget, men for klubben vil han definitivt bli det. Han kommer til å være en ‘homegrown legend’ for 10-12 år. Neste sesong er ikke David Silva her og da vil han få flere muligheter. Folk sier at «han må spille nå», men han konkurrerer mot de andre spillerne og han får spilletid. Selvsagt ønsker han å spille mer enn 25 minutter, men disse minuttene gir han den erfaringen han trenger for å bli et førstevalg på jevn basis.

LES ARTIKKELEN | ‘He’s going to be the home-grown legend for 10, 12 years’: Phil Foden will be handed David Silva role in Pep Guardiola’s Manchester City rebuild 

 

Bilde: Tom Flathers (Manchester City FC)

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar