Perfekt avskjed for Nick Cushing foran 3664 tilskuere

Nick Cushing fikk en perfekt avslutning på sine seks og et halvt år som manager med en 2-1 seier mot Arsenal på Academy Stadium. 

Nick Cushing valgte følgende spillere til sin siste kamp som manager for klubben |

XI | Roebuck, Stanway, Houghton (C), Bonner, Stokes, Walsh, Weir, Scott, Hemp, White, Bremer.

INNBYTTERE | Benameur, Coombs, Toland, Park, Wullaert, Bissell, Fidalgo.

Pauline Bremer satte inn kampens første scoring like før pause etter en jevn første omgang, før Lauren Hemp økte ledelsen med en heading fem minutter ut i andre omgang, etter et perfekt innlegg fra Keira Walsh. Arsenal fikk en redusering, men City holdt ut og klatret dermed opp til førsteplass på tabellen. Laget kjempet på til siste slutt og det var en perfekt avskjed for Nick Cushing som i morgen drar til New York for å bli Ronny Deila sin assistent.

Begge lag prøvde å sette sitt preg på kampen i åpningsminuttene, men City var nære ved å ta ledelsen i løpet av de fem første minuttene. Et lavt hjørnespark fra Caroline Weir fant veien til Georgia Stanway som var plassert like utenfor boksen, men hun fikk ikke avslutningen sin på mål. Bortelaget våknet etter dette og en viktig blokkering av Keira Walsh hindret at Arsenal tok ledelsen ved Mead.

Citys neste store sjanse kom da Georgia Stanway åpnet opp bortelagets forsvar og fant Jill Scott før hun slo ut til Ellen White, men hun fikk ikke foten på den. Etter 44 minutters spill tok City ledelsen. Caroline Weir sitt frispark fra høyre skapte kaos i Arsenal-forsvaret som ikke fikk klarert skikkelig og Pauline Bremer var på riktig sted til riktig tid og tuppet inn ledelsen fra fem meter. Hennes tiende scoring for sesongen. En best mulig avslutning på omgangen for City.

Den andre scoringen kom like etter pause da kampens beste spiller, Keira Walsh, fant Lauren Hemp inne i boksen med et perfekt innlegg, før den unge vingen headet ballen videre i mål, via tverrligger. En flott scoring.

City fortsatte å styre kampen, men Arsenal var skumle på kontringer og fikk etterhvert sin redusering. Ellie Roebuck gjorde først en strålende redning da hun hindret Nobbs, men kunne ikke gjøre noe da Van de Donk satte inn returen, like før én times spill. Arsenal var nære ved å utligne ti minutter senere, men godt samarbeid mellom Demi Stokes og Roebuck hindret scoring. Arsenal jaktet utligningen, men City holdt ut i det som ble en perfekt avskjed for Nick Cushing.

‘There’s only one Nick Cushing’ runget ut over Academy Stadium blant de 3664 tilskuerne, det nest høyeste tilskuertallet på Academy Stadium noensinne.

#ThankYouNick

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar