Én seier og ett tap | CITY I DAG

Reaksjoner fra Nick Cushing, Pep og supportere. 

  • Nick Cushing: – Det har føltes som om at jeg har slått opp med kjæresten, men at vi fremdeles bor sammen

Nick Cushing fikk en perfekt avskjed med seier mot Arsenal i dag, før han drar til New York i morgen. 35-åringen var veldig fornøyd etter kampslutt: – Jeg er selvsagt veldig glad. Dette resultatet var viktig, for spillerne og for ligaen. For meg personlig, så hadde jeg hatt en følelse av stolte uansett og jeg visste at spillerne ville prestere. I tillegg hadde jeg en voldsom vilje til å vinne for spillerne, støtteapparatet og supporterne. Jeg ble emosjonell ved full tid. Jeg ble emosjonell da vi vant Continental Cup. Jeg ble litt emosjonell, men det er fordi jeg er stolt av spillerne. Vi ser noen lag som ikke har den viljen til å vinne. Det er tøft å vinne og derfor har jeg så stor respekt for lag som Arsenal og Chelsea: det handler om å ha de riktige folkene og en vilje til å vinne. Denne fotballklubben har jeg mitt en utrolig mengde med muligheter, enten det er å trene u9, u12 eller kvinnelaget. Jeg kommer aldri til å bli tilfreds, selv ikke om ti år. Jeg bruker så mye tid på det og skaper på en måte et monster. I de fem siste kampene har det føltes som om at jeg har slått opp med kjæresten, men at vi enda har bodd i samme hus. Men vi har lagt grunnlaget for et veldig suksessfylt fotballag.

Cushing sier at han kommer til å bidra de neste kampene også, selv om han er i New York: – Jeg er alltid tilgjengelig på telefonen og jeg kommer sannsynligvis til å være med å planlegge de neste kampene. Alan Mahon vil ta ut laget og være manageren.

Både den første og den siste scoringen i løpet av Nick Cushing sin tid som manager ble scoret mot Arsenal. Toni Duggan stod for den første i 2014, mens den siste kom ved Lauren Hemp i dag.

 

LES HVA CUSHING SA PÅ PRESSEKONFERANSEN ETTER KAMPSLUTT: CUSHING: FEELS LIKE I’VE SPLIT WITH A GIRLFRIEND! 

  • Peptalk

Se Peps intervju og pressekonferanse etter kampslutt!

  • Vlog fra Ian Cheeseman

Se dagens vlog fra Ian Cheeseman!

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar