#ThankYouNick og ingen restituerer raskere enn Raheem Sterling | CITY I DAG

Nick Cushing har hatt sin siste treningsøkt som manager for Manchester City og Pep sier ingen restituerer raskere enn Raheem Sterling. 

  • #ThankYouNick

Nick Cushing hadde i dag sin siste treningsøkt som manager for Manchester City Women før han drar til New York på mandag. City møter Arsenal på Academy Stadium i morgen klokken 15:00 og oppgjøret sendes direkte på Viaplay. Se bilder fra Cushings siste treningsøkt etter seks og et halvt år som manager Manchester City Women!

Se bildene her! 

Nick har også gjort sitt siste intervju med CityTV for denne gang og det kan du se her.

  • Pep: – Ingen restituerer raskere enn Raheem Sterling

I del 2 av sin pressekonferanse foran morgendagens kamp fikk Pep spørsmål angående om Raheem Sterling trenger en pause. Til det svarte han: – Om han trenger en pause? Det tror jeg ikke. Han er en spiller som restituerer raskere enn noen annen spiller jeg har jobbet med – han er utrolig og kan spille hver andre dag. Jeg bedømmer ikke Raheem kun ut ifra hans statistikker. De er viktige, men ikke det aller viktigste. Hver spiller trenger å spille jevnlig eller trenger flere minutter for å finne sin beste form, men noen ganger kan jeg ikke gi dem det. De er nødt til å trene og å være klare for å få de minuttene vi kan gi dem. Og det er Raheem.

SE DEL 2 AV PRESSEKONFERANSEN | PEP: ‘NOBODY RECOVERS QUICKER THAN RAHEEM’ 

  • Dagens artikler

Her finner du noen av dagens City-relaterte artikler:

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar