Storseier for EDS!

City EDS, som har slitt i Premier League 2 denne sesongen, imponerte fredag kveld og slo Everton hele 4-1 på Academy Stadium.

Det var City som startet oppgjøret klart best, og Everton-keeper Harry Tyrer måtte tidlig i aksjon da Jayden Braaf prøvde seg. Samme Tyrer måtte i aksjon da Nmecha spilte gjennom til Morgan Rogers, men forsøket hans på å curle ballen i mål ble stoppet av Tyrer.

Kort tid etter tok City likevel ledelsen, etter at Alpha Diounkou lurte av samme spiller flere ganger på Citys høyrekant, før han sendte ballen videre til Felix Nmecha. Fra hjørnet av sekstenmeteren sendte han ballen i mål via stolpen, og dermed sto det 1-0 til City.

1-0 sto seg også til pause, før ledelsen skulle bli doblet ti minutter ut i den andre omgangen. Jayden Braaf gjorde det meste selv da han gikk fra kanten av midtbanen og mot mål med stor kraft. Skuddet var også godt, og gikk forbi keeper og i nettet. 2-0!

Få minutter senere sørget Adrian Bernabe for 3-0 til City. Rogers hadde den målgivende pasningen, og Bernabe hadde en enkel jobb med å sette ballen i målet.

Da var 61 minutter spilt, og bare tre minutter skulle det også bli 4-0 til City og Jayden Braaf skulle få sitt andre for dagen. Han må imidlertid dele litt av æren for målet med innbytter Lewis Fiorini, som viste glimrende overblikk da han spilte Braaf gjennom. Nederlenderen fikk igjen satt ballen i mål, og dermed sto det altså 4-0.

Everton skulle få et trøstemål mot slutten, men det spilte ikke all verdens rolle. Kampen endte uansett med meget fine siffer for de lyseblå, som nå er oppe på 8. plass på tabellen, men med én kamp mer spilt enn de nærmeste tre lagene under.

Citys lag:

XI: Bazunu, Diounkou, McDonald, Ogbeta, Wilson-Esbrand, Doyle (C), Knight, Bernabe, Rogers, Nmecha, Braaf.

Subs: Robinson, Scott, Dele-Bashiru, Fiorini, Touaizi Zoubdi.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar