Caroline Weir signerer ny kontrakt

Caroline Weir har signert en ny to-års kontrakt med Manchester City.

Den skotske landslagsspilleren har signert ny to-års kontrakt med City og vil dermed bli værende i klubben frem til 2021/22 sesongen. Den offensive midtbanespilleren som er best kjent for sine scoringer fra distanse har blitt en viktig del av Nick Cushing sitt lag og var med på å vinne ‘the Double’ forrige sesong.

Hun er fornøyd med å ha signert en ny kontrakt: – Jeg er fornøyd med å ha signert en ny kontrakt. Mine første 18 måneder i klubben har vært veldig fine og jeg er utrolig glad for å bli værende her. Det var definitivt en enkel avgjørelse og jeg føler at jeg har utviklet meg mye her. Det er en flott klubb og man får virkelig testet seg her. Man må ut av komfortsonen. Jeg har press på meg for å utvikle meg og det er høye forventninger i forhold til å vinne hver enste kamp og hver eneste turnering, noe som har gjort meg sterkere mentalt.

– Det var nytt for meg og det er der jeg har utviklet meg mest. Jeg var ung da jeg kom hit og var veldig spent på å komme til en så stor klubb. Det har vært alt jeg hadde håpet på. De kvinnelige spillerne her behandles som topp profesjonelle spillere. Det er stort for meg som spiller og flott å være en del av. Jeg elsker Manchester – elsker byen – og har følt meg hjemme her siden dag én.

LES MER | CAROLINE WEIR SIGNS NEW DEAL 

Bilde: Tom Flathers/Manchester City FC via Getty Images

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar