Arsenal for sterke på Meadow Park

Citys tittelforsvar av Continental Cup tok slutt mot Arsenal på Meadow Park i kveld. 

City stilte med følgende lag:

XI | Roebuck, Stanway, Houghton (C), Bonner, Stokes, Walsh, Weir, Scott, Hemp, White, Wullaert

SUBS | Benameur, Coombs, Bremer, Toland, Park, Bissell, Fidalgo

Klubbene møtte hverandre for sjette gang i turneringen og møttes i finalen både i 2014, 2018 og 2019. City kom seirende ut sist gang de to klubbene møttes i Continental Cup og vant på straffespark, da det stod 0-0 etter full tid. Dette ble også en intens affære, hvor Arsenal var det mest kliniske laget og sikret seg plassen i finalen i februar.

City, i de eksotiske tredje-draktene, startet best og tvang fram en god redning fra Arsenals keeper i løpet av de første fem minuttene. Caroline Weir fikk avsluttet, før Ellen White var på returen. Det var derimot Arsenal som tok ledelsen da City ga bort ballen i eget forsvar. City responderte på en god måte etter å ha kommet under og både Wullaert og Stanway hadde farlige avslutninger. White skapte også nok en stor sjanse da hun plukket opp en løs ball, men avsluttet rett på keeper.

Lauren Hemp på venstresiden var en trussel for Arsenal-forsvaret, men like før pause økte Arsenal ledelsen da ballen gikk mellom beina på Ellie Roebuck.

City presset på i andre omgang og fikk straffespark etter at Lauren Hemp ble felt, men Arsenals keeper reddet forsøket fra Ellen White da hun slo ballen til corner. Den påfølgende corneren endte derimot med en redusering, da Bonner satte ballen i mål ved første stolpe.

Bortelaget pushet alt fremover og Arsenal var skumle på kontringer, men Roebuck holdt laget inne i kampen med flere gode redninger. City kom derimot ikke nærmere enn en redusering, og bursdagsbarnet Laura Coombs som ble byttet inn var nærmest utligning i sluttminuttene med et langskudd.

City møter Arsenal igjen til helgen, denne gang i ligaen med avspark klokken 15:00.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar