Spillerbørs: Laporte banens beste i comebacket

Med Laporte tilbake, holdt Manchester City endelig nullen igjen. Dristig å starte med toppscoreren sin på benken. Han reddet City – igjen.

Børs (system 3-4-3)

Ederson 6 – en god utrusing. Virket ellers noe usikker, og langpasningene var svake denne gangen. Bør ta neste straffe, hvis verken Agüero eller Gündogan er på banen.

Fernandinho 7 – gjør jobben, i en vanskelig kamp. Men virker sliten.

Nicolas Otamendi 8 – god kamp. Generalen er bedre med to stoppere ved sin side. Gjorde ingen feil, og kunne lett ha scoret på en spektakulær halvbrasse.

Aymeric Laporte BB8 – har vært borte i fire måneder. Det så ut som han hadde vært borte i fire dager. Du så selv hva City har manglet: Duellspill og lederskap. Han holdt i 77 minutter.

Kyle Walker 5 – svak kamp. Ser stressa ut, som han gjorde i hjemmekampen mot sin gamle klubb. Mange feilpasninger.

Rodri 7 – god kamp. Viktig med fysikk i en slik kamp. Viste det flere ganger. Også god med ballen.

Kevin De Bruyne 7 – mange feil før pause, uvanlig mange enkle feilpasninger. Spilte seg opp, jobber knallhardt – og så kom målgivende nummer 15, som kun han gjør det. Den eneste som kunne finne en åpning – heldigvis.

Oleksandr Zinchenko 6 – ok pluss, men er litt veik, og jeg stoler ikke helt på han. Men god i pasningsspillet, stort sett.

Riyad Mahrez 6 – litt opp og ned. Men skapte noe, og sørget for et straffespark han ikke skal få skylden for at ikke ble mål. Kan bedre. Men jobbet bra.

Gabriel Jesus 5 – ikke hans kamp. Og nok en svak straffe. Måtte reddes av kompis-konkurrent Agüero. Jobber, men lyktes lite i denne kampen.

Raheem Sterling 6 – litt tilbake der han var før han ble god: For langt fra mål, teknikken sitter ikke og valgene er for dårlige, for ofte. Men skal ha for at han jobber knallhardt hjemover. Det var viktig mot Sheffield United.

Agüero, Garcia og Bernardo Silva spilte ikke lenge nok til å få poeng. Men takk – igjen – til Agüero for at han reddet klubben igjen, med scoring nummer 181 i ligaen. For en mann.

Relaterte saker

1 svar

  1. Arne Solheim sier:

    Sterling fortjener ikke 6.
    Svak kamp. Svak 5 hos meg. Laporte god og fortener bestemanns prisen.

Legg igjen en kommentar