1-1 etter dominant forestilling fra City

Til tross for en dominant forestilling fra City, fikk de kun med seg et uavgjortresultat fra dagens kamp mot Everton. 

City stilte med følgende lag:

XI | Slicker, Robinson, Egan-Riley, Mbete-Tabu, Wilson-Esbrand, Oduroh, Robertson, Palmer (C), Bobb, Edozie, McAtee.

INNBYTTERE | McNeill, Goddard, Burns, Hodge, Wright-Phillips.

City kom under tidlig i kampen, men Cole Palmer utlignet på straffespark senere i den første omgangen. Gareth Taylor sitt mannskap var det førende laget for det meste av kampen, men en kombinasjon av sløsing med sjanser og sterkt forsvarsarbeid fra Everton, sørget for at City kun fikk med seg ett poeng.

City ble straffet tidlig i kampen da de mistet ballen på egen halvdel, før Everton tok ledelsen. Like før hadde Egan-Riley hindret scoring med en fin blokkering, men på andre forsøk satt den for Everton.

Oscar Bobb var farlig frempå etter dette og var nære scoring. Deretter avsluttet Robertson med et straffespark i tverrligger. Dette var en advarsel og fire minutter senere utlignet City. Cole Palmer ble felt og satte selv straffesparket i mål.

Andre omgang startet med at City-keeper Slicker gjorde en dobbeltredning, men det meste handlet om City etter dette. McAtee og Palmer hadde begge store sjanser, men City måtte til slutt nøye seg med ett poeng mot Everton.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar