Bremer-hat trick sendte City til semifinale i ligacupen

Tre mål av Pauline Bremer, i tillegg til ett av Laura Coombs, sørget at det ble storseier borte mot Sheffield United i kvartfinalen i kvinnenes ligacup.

Manchester Citys damelag har startet 2020 på en forrykende måte, og onsdag kveld ble det seier 4-0 borte mot Sheffield United i kvinnenes ligacup, eller Continental Cup, som er sponsornavnet på turneringen. Etter seieren i kvartfinalen er nå City-damene klare for semifinale, mye takket være Pauline Bremer, som tre ganger i kveld sendte ballen forbi Becky Flaherty i Sheffield United-buret. Det var tyskerens 16., 17., og 18. scoring for City denne sesongen!

Det første kom etter 38 minutter spilt, da Bremer avsluttet et flott angrep der Steph Houghton og Keira Walsh gjorde forarbeidet. Walshs pasning til Bremer var perfekt, og sørget for at hun kunne gi City ledelsen.

Citys og Bremers andre kom rett før pause. Janine Beckie var denne gangen arkitekten da hun la ballen inn foran mål, der Bremer var på plass ved nærmeste stolpe og fikk tuppet den i mål. Dermed 0-2 til pause.

Citys dominans fortsatte i den andre omgangen og skulle få betalt da Laura Coombs sørget for Citys tredje for kvelden etter 73 minutter, før Bremer satte kronen på verket med sitt hat trick like før full tid da hun headet inn 4-0 til City.

Neste kamp for City-damene er kampen mot Birmingham i Women’s Super League kommende søndag.

Citys lag i kveld:

XI | Roebuck, Beckie, Houghton (C), Bonner, Stokes, Walsh, Weir, Stanway, Coombs, White, Bremer.

SUBS | Benameur, Scott, Toland, Hemp, Park, Geum-Min, Fidalgo.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar