Eric Garcia: – Jeg har gjort noe bra så langt, men dette er bare begynnelsen | CITY I DAG

Intervju med Eric Garcia, rapporter angående Liverpools hacking av Citys systemer skal undersøkes og Karen Bardsley er snart tilbake. 

  • Eric Garcia: – Jeg har gjort noe bra så langt, men dette er bare begynnelsen

I et intervju med the Athletic prater Eric Garcia om at han allerede har startet med trenerkurs, hvor han blant annet har trent Citys u11-lag over en periode. I tillegg prater han om da han under oppvarmingen foran Citys 8-0 seier mot Watford oppdaget hvordan de hadde tenkt å spille, før han fortalte det til Pep. Garcia sier at han foretrekker å lytte og lære når han er i garderoben sammen med de andre spillerne på førstelaget, men at det hender at han bryter inn. Han ønsker å bli en viktig del av Citys førstelag foran det å bli trener, men han tenker å fullføre sine trenerkurs og etterhvert kunne oppnå en UEFA B Lisens.

LES INTERVJUET | Eric Garcia exclusive: The 19-year-old tipping Pep off about tactics, coaching City’s youngsters and talking older team-mates through matches 

  • FA skal undersøke Liverpools hacking av Citys speider-systemer

To rapporter fra en rettsmedisinsk datamaskin-ekspert som tar for seg Liverpools påståtte hacking av City sine speider-systemer skal undersøkes av FA. Det har blitt diskutert om de skal undersøke disse rapportene i flere måneder, men det har de altså nå bestemt seg for å gjøre. Den rettsmedisinske datamaskin-eksperten skal ha identifisert rundt hundre tilfeller hvor Citys pålogging skal ha blitt brukt av ansatte i Liverpool.

LES MER | Two Spygate reports sent to FA by computer expert 

  • Se FA Youth Cup på Man City for TV App

Kveldens oppgjør mellom City og Aston Villa i FA Youth Cup kan du se direkte på Man City for TV App fra klokken 20:00! Kvinnelaget spiller også kvartfinale i Ligacupen mot Sheffield United i kveld, med kampstart 20:30.

  • Karen Bardsley nærmer seg

Karen Bardsley er snart tilbake!

  • Kevin De Bruyne inkludert i ‘Champions League Team of the Year 2019’

Gratulerer til ‘the Ginger Prince’!

 

Relaterte saker

1 svar

  1. Erik Drilen sier:

    Gi Liverpool poengstraff! 14 poeng burde være passe.

Legg igjen en kommentar