Kompany tildelt ‘Tribute Award’ og De Bruyne, Hargreaves og Micah Richards om Aguero | CITY I DAG

I dag handler det meste om Vincent Kompany og Sergio Aguero. 

  • Vincent Kompany tildelt FWA sin ‘Tribute Award’

Vincent Kompany ble i går tildelt FWA sin ‘Tribute Award’ på Savoy for hans fantastiske bidrag til engelsk fotball og hans arbeid med Tackle4MCR. Kompany var hedersgjesten på gårsdagens stjernespekkede arrangement og pratet om sin karriere, veldedighetsarbeidet og familien. Hans far Pierre var til stede, i tillegg til Mayor of Greater Manchester, Andy Burnham, som har jobbet sammen med Vincent for Tackle4MCR. Vincent mottok stående ovasjoner og minglet med de andre gjestene etterpå. Se FWA sitt intervju med og talen til Vincent under!

SE SKY SPORTS SITT INTERVJU MED VINCENT |

‘Aguero will always be a legend to me’

Kompany: I’ll never say never with City

  • Micah Richards, Kevin De Bruyne og Owen Hargreaves om Sergio Aguero

Micah Richards har analysert hva det er som gjør Sergio Aguero så god som han er. Han skriver blant annet: «Å erstatte Sergio, når den tid kommer, vil være bortimot umulig for Manchester City. Antallet scoringer han har er utrolig og det er også holdningen hans. For en som er en genuin superstjerne, er han så ydmyk – og han er den snilleste mannen du noensinne vil møte. Mange superstjerner kan være store talenter på banen, men ganske vanskelige utenfor. Med Sergio får man begge deler.»

LES MICAH SIN ANALYSE | Sergio Aguero: What makes Manchester City striker so good – Micah Richards analysis 

Kevin De Bruyne roser også Sergio i dag: – Hva mer kan jeg si? Sergio har vært her i ni år og å prestere på et så jevnt høyt nivå over så lang tid er bare… wow. Jeg har spilt sammen med Sergio i fem år og tallene hans snakker for seg selv. Måten han er på utenfor banen er også veldig bra. Han er ikke en av dem som man hører om hele tiden, han er her kun for å spille fotball.

LES INTERVJUET MED DE BRUYNE | De Bruyne cannot speak highly enough of record-breaking City striker Aguero 

Tidligere lagkamerat av Sergio, Owen Hargreaves, roser også argentineren: – På små flater, med disse spillerne, som Riyad Mahrez, David Silva og Kevin De Bruyne, med den servicen han får, så spiller han for det perfekte laget. Det er kanskje derfor han har blitt værende her i ni år, fordi den servicen han får tillater han å score veldig mange mål og måten Pep spiller på passer han perfekt.

LES INTERVJUET MED OWEN HARGREAVES | ‘Aguero hasn’t left because Man City are perfect fit’ – Hargreaves pays homage to record-breaking finisher 

LES OGSÅ | Jesus looking to learn trade from ‘Premier League legend’ Aguero 

  • City vil gi spillerne helt fri fra fotball i vinterpausen

Telegraph melder i dag at City vil gi spillerne helt fri fra fotball i den kommende vinterpausen, neste måned. Han vil, sammen med flere andre managere, bruke vinterpausen til å gi spillerne litt fri. City møter West Ham den 9. februar, før Pep deretter vil gi spillerne fri, gjerne fire eller fem dager hvor de kan være sammen med familien eller dra på ferie. Neste kamp er 13 dager senere mot Leicester, før det er Real Madrid i Champions League.

LES MER | Exclusive: Manchester City to give entire squad complete break from football during inaugural Premier League winter break 

  • Fem ting vi lærte av gårsdagens seier

Sjekk hvilke fem ting Steven har plukket ut!

  • Ninety Three Twenty Podcast

I den nyeste episoden av Ninety Three Twenty Podcast diskuterer Ahsan og Howard gårsdagens seier, i tillegg til Sergio Aguero sitt fantastiske bidrag til engelsk fotball. Lytt til podkasten her.

Relaterte saker

1 svar

  1. John Akse sier:

    Mange mente Sergio var dyr då han kom, men med tanke på hva han har gitt tilbake så snakker vi vel om tidenes kjøp😊skal vi noen gang få en lignende spiller er eg redd vi må ty til kloning😜håper han holder koken ett par sesonger til🤞

Legg igjen en kommentar