Reaksjoner og stats etter 1-6 på Villa Park | CITY I DAG

Reaksjoner og stats etter 1-6 på Villa Park hvor Aguero ble tidenes mestscorende utenlandske spiller i Premier League og spilleren med flest hat-trick.

  • Sergio Aguero tidenes mestscorende utenlandske spiller i Premier League og spilleren med flest hat-trick

Sergio Aguero har nå scoret 177 ganger for Manchester City i Premier League og er tidenes mestscorende utenlandske spiller. Han er nå nummer fire på listen over de mestscorende spillerne i Premier League, men har det beste scoringssnittet per minutt, med et snitt på 106 minutter per scoring. I tillegg har Aguero nå scoret flest hat-trick av samtlige spillere i Premier League og har til sammen 12 hat-trick, ett mer enn Alan Shearer.

  • Pep: – Aguero er utrolig 

I sitt post-match intervju hadde Pep ros å gi til Sergio Aguero. Han sa at Sergio sin legendestatus definitivt økte etter hans prestasjon i kveld: – Han var allerede en legende og legendestatusen ble større i kveld. Jeg synes han er en av de mest utrolige spillerne jeg har sett i denne ligaen. Jeg tror han er stolt over det han har oppnådd og vi gratulerte han i garderoben, fordi at for en utenlandsk spiller å score så mange mål og hat-trick betyr det at du har gjort veldig mye bra i løpet av mange år. For å oppnå dette har han vært nødt til å prestere på et jevnt høyt nivå mange år og dette er et stort kompliment til han. Det aller viktigste er at han er en utrolig person, du kan ikke score det antallet mål eller slå så mange rekorder om du ikke er en som trives sammen med sine lagkamerater. Han trenger å være skadefri for å være på sitt beste og han trenger noen ganger litt tid etter at han har vært skadet eller i pre-season, men han elsker å spille fotball og er en mann som alltid er klar for å score når han befinner seg på siste tredjedel av banen.

SE PEP SITT POST-MATCH INTERVJU | Guardiola: Aguero is incredible 

  • ‘The secrets to Sergio Aguero’s record breaking success: analysing, rival strikers, Only Fools and Horses… and his small feet’

Sam Lee har skrevet en virkelig innsiktsfull artikkel for the Athletic hvor både Domenec Torrent, Joleon Lescott, Willy Caballero og Brian Marwood deler årsakene til at Sergio har scoret så mange mål. En artikkel om en utrolig dedikert, hardtarbeidende og humoristisk angriper som scorer en helt utrolig mengde mål. Sam forteller manchestercity.no at han virkelig har brukt lang tid på denne artikkelen og at han håper det var verdt det. Det var det så definitivt, Sam.

  • Vlog fra Ian Cheeseman

Dagens Vlog fra Ian Cheeseman!

  • Stats etter dagens seier

Her er de mest interessante statsene etter dagens seier.

 

 

 

 

  • Hovedpersonen selv er veldig, veldig godt fornøyd
  • Premier Legend

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar