Cushing stolt av spillernes profesjonalitet og Pep stoler på Phil Foden | CITY I DAG

Nick Cushing var stolt av spillernes profesjonalitet etter kveldens seier mot Everton, mens Pep sier han stoler på Phil Foden og at han ikke vil hente inn en ny erstatter for David Silva. 

  • Nick Cushing stolt av spillernes profesjonalitet

Det ble torsdag klart at Nick Cushing forlater Manchester City i februar for å ta over rollen som assisterende manager for Ronny Deila i New York. Spillergruppen fikk vite det på onsdag og det var emosjonelt for både spillere og trenere. Cushing sier derimot at spillerne gikk ut for å trene og at de var profesjonelle. Spillerne lyttet til hva de måtte gjøre for å ta tre poeng mot Everton og Nick Cushing var stolt etter dagens seier:

– Onsdagen var tøff. Dette kom nok som et sjokk for laget, men vi trente veldig profesjonelt både onsdag og fredag. Vi fikk opp intensiteten og spillerne lyttet til hva vi måtte gjøre for å slå Everton. Noen trodde kanskje at det ville være en liten ‘hangover’ eller litt følelser involvert i dagens kamp, men spillerne viste hvor profesjonelle de er og gikk ut og vant kampen. Det har vært emosjonelt både for meg og spillerne. Dette er en flott mulighet for meg, men jeg tror aldri tiden ville være riktig for å dra herfra. Denne klubben er en stor del av livet mitt og jeg har et veldig nært forhold til laget. Det var det riktige tidspunktet av noen grunner – ikke perfekt timing, men vi diskuterte det. Jeg stoler på Omar Berrada, Gavin Makel og Brian Marwood og vi satte oss ned. Vi ønsker å være verdensledende i forhold til å utvikle spillere, lag og trenere.

LES HVA NICK CUSHING SA ETTER DAGENS SEIER |

EMOTIONAL CUSHING PROUD OF PROFESSIONALISM

  • Pep stoler på Phil Foden

I del 2 av fredagens pressekonferanse fortalte Pep blant annet at han stoler på Phil Foden og at det ikke vil hentes inn en ny erstatter for David Silva: – Jeg har sagt mange ganger at vi ikke kommer til å kjøpe en ny spiller i denne posisjonen, fordi vi har Phil. Vi stoler virkelig på han og om vi ikke gjorde det kunne vi kanskje fått inn en ny erstatter, men det er ikke slik det er. Vi stoler på Phil. Det er den eneste måten å holde det høye nivået på. Phil har spilt veldig bra og har fått nok minutter i kroppen, men vi har veldig, veldig mange som kan spille i den posisjonen. Noen ganger trenger han tid for å forstå hva det er han skal gjøre; han må være tålmodig.

SE DEL 2 AV PRESSEKONFERANSEN |

PEP: IN FODEN WE TRUST

  • Inside City

Se den nyeste episoden av Inside City!

 

  • Intervju med ‘Managing Director of Global Football’, Brian Marwood

Brian Marwood er ‘Managing Director of Global Football’ og er mannen som har hovedansvaret for City Football Group sine åtte klubber i England, USA, Australia, Spania, Uruguay, Japan, India og Kina. I intervjuet forteller han om samarbeidet mellom klubbene i gruppen og om hvordan både spillere og trenere kan flyttes mellom klubbene. Han forteller om sitt gode forhold til Ferran Soriano og kanskje Citys herrelag kan få en kvinnelig manager en dag?

LES INTERVJUET | ‘Now we have eight’: Manchester City’s sister clubs spread the word across the world 

  • Intervju med Eric Garcia

CityTV har intervjuet Eric Garcia. I intervjuet sa han blant annet: – Jeg fikk en mulighet til å spille på grunn av skader. Det er spesielt, når man er ung ønsker man å være en del av førstelaget og når man kommer dit er det som en helt annen verden.

SE INTERVJUET HER

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar