Ronny Deila om det viktige forholdet til City, Sané ‘back in the MCR’ og intervju med Liam Smith | CITY I DAG

Ronny Deila forteller om hvor viktig forholdet hans til City har vært de siste ni årene, Sané er ‘back in the MCR’ og the Athletic har intervjuet 16-åringen Liam Smith som nylig signerte for City. 

  • Ronny Deila om det viktige forholdet til City

Ronny Deila har i et intervju med VG og vår egen Svea pratet om hvor viktig forholdet hans til City har vært de siste ni årene. Deila skal trene New York City FC kommende sesong og får med seg Nick Cushing, som forlater Manchester City Women, som assistent. Om sitt forhold til City de siste ni årene, sier Deila: – Vi hadde et godt forhold til Manchester City da jeg trente Strømsgodset. Patrick Vieira kom til oss og holdt et sånn «Q&A» (alle kan stille spørsmål, Vieira svarer). Vi har holdt kontakten hele veien.

Videre sier han: – Jeg har lært mye ved å holde kontakt med Manchester City.

LES SVEA SITT INTERVJU MED RONNY DEILA | DEILA OM NEW YORK-JOBBEN: – RETT FØR JUL RINGTE TELEFONEN. DET ENDRET ALT. 

  •  Sané ‘back in the MCR’

Sané er ‘back in the MCR’ og han trente på CFA i dag sammen med City sin ‘sports science strength and conditioning coach’, Donough Holohan. Se bilder fra treningsøkten under!

 

LES DAGENS ARTIKKEL FRA SAM LEE VEDRØRENDE SANÉ SIN FREMTID I CITY |

Leroy Sane looks destined for summer move to Bayern – but Manchester City hope he will help them win the Champions League before he leaves

  • Intervju med Liam Smith

The Athletic har intervjuet 16-åringen Liam Smith fra Skottland, som nylig signerte for City. Til The Athletic sier han: – Jeg gleder meg veldig, men er også målrettet. Jeg ønsker å være på det stedet hvor jeg kan utvikle meg mest mulig og bli en så god spiller som mulig. Det er grunnen til at jeg valgte å dra til City.

Smith ser opp til Riyad Mahrez og ser likheter i sin egen spillestil sammenlignet med Mahrez sin: – Jeg liker Riyad Mahrez. Måten han spiller på for City; jeg gjør eksakt de samme tingene som han gjør i løpet av en kamp og jeg ser virkelig opp til han. Han kan skjære innover, men også løpe nedover vingen eller skape målsjanser. Vi liker begge å «mikse det opp».

LES INTERVJUET | ‘City said I had the potential to be a top European winger’ – 16-year-old Liam Smith on joining Manchester City and modelling his game on Riyad Mahrez 

  • Tommy Doyle reflekterer over fire kamper for City på fem dager

I et intervju med Manchester Evening News reflekterer Tommy Doyle over de fire kampene han har vært med på i løpet av fem dager. Han gjorde sin FA-Cup debut mot Port Vale hvor han spilte de 15 siste minuttene, før han dagen etter var kaptein for EDS mot Liverpool på Academy Stadium. To dager senere var han på plass på tribunen på Old Trafford for å støtte sine lagkamerater, før han i går igjen var kaptein da City møtte Scunthorpe United i Leasing.com Trophy. Til Manchester Evening News sier han: – Det er en del av en fotballspiller sitt liv og jeg liker det. Om jeg ikke spiller for førstelaget så drar jeg for å se på dem og om jeg ikke er involvert med dem så spiller jeg for EDS.

LES INTERVJUET | Tommy Doyle reflects on his four Man City games in five days 

  • Ny episode av Noisy Neighbors Podcast

Få med deg nyeste episode av Noisy Neighbors Podcast!

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar