Bernardo Silva: – Første omgang var perfekt!

City imponerte stort i de første 45 minuttene på Old Trafford i går kveld, og en av dem som imponerte mest, var Bernardo Silva.

Etter kampen uttalte han til Sky Sports at første omgang var 45 perfekte minutter fra City.

«Vi kunne ha gått til pause med ledelse på fire eller fem mål, for vi bommet på noen sjanser. Andre omgang var mye tøffere for oss, de presset oss høyere, prøvde å kontrollere kampen mer og få tak i ballen. Vi ble slitne, men alt i alt var det en veldig god forestilling av oss og vi er veldig fornøyd med seieren.»

At City vant på Old Trafford i går, gjorde dermed at laget fikk hevn for tapet hjemme på Eastlands i starten av desember.

«I et derby som dette, og når du spiller mot United, et stort lag, kan du ikke alltid vinne», forteller Bernardo. «Vi var skuffet i forrige måned fordi å tape på hjemmebane ikke er normalt for oss. Å vinne her, gir fansen vår en oppreisning. De var nok en gang utrolige i kveld, og hjalp oss til å vinne.»

Pep Guardiola valgte å sette både Sergio Agüero og Gabriel Jesus på benken i går, og spilte uten en ren spiss. Bernardo Silva fikk dermed en ny rolle på laget. «Jeg likte rollen min, fordi den fungerte og vi vant», forklarte portugiseren etter kampen. «Pep ville ha en ekstra mann på midten, og det er grunnen til at jeg spilte der jeg spilte. Heldigvis fungerte det, så vi er fornøyd med seieren, og med opptredenen.»

«Det er ikke over ennå, men det er alltid viktig å starte på den måten som vi gjorde. Vi har fortsatt 90 minutter igjen å spille, og vi ønsker å gi fansen vår en finale. Vi vet hva Manchester-derbyet betyr for dem, så vi er nødt til å angripe og skape sjanser også i den andre kampen.»

Kampens store øyeblikk i går var uten vil Citys første scoring, som Bernardo Silva dunket i krysset fra 20 meter – en perle av en scoring! «Jeg ga det et forsøk», smilte Bernardo etter kampen. «Det er aldri enkelt å score fra den posisjonen, men heldigvis gikk ballen inn, for det hjalp oss til å vinne kampen.»

PS. En liten «fun fact» som sprer seg over sosiale medier i dag, og som også flere sportsaviser trekker fram: Bernardo Silva har scoret flere mål på sine to siste kamper på Old Trafford, enn Uniteds Jesse Lingard har scoret de to siste årene!

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar