Pep sier Sané snart er tilbake og Eric Garcia forventer tøff kamp | CITY I DAG

Pep fortalte på pressekonferansen foran dagens kamp at Sané snart vil være tilbake og Eric Garcia forventer en tøff kamp. 

  • Pep forventer Sané snart er tilbake

I tillegg til å svare på spørsmål om hva som har fungert og ikke har fungert med tre spillere bak, Solskjær og om Pep selv ville trent United, kunne han meddele at Sané snart vil være tilbake: – Jeg pratet med han for to dager siden og han trener med ball for seg selv. Han føler seg utrolig bra. Kneet hans ser bra ut, så jeg forventer at han er tilbake igjen og trener sammen med oss i løpet av få uker.

SE DEL 2 AV PRESSEKONFERANSEN | PEP: ‘SANE PROGRESSING WELL AND WILL TRAIN SOON’ 

  • Eric Garcia forventer tøff kamp

Eric Garcia forventer at det blir en tøff kamp i dag og tror United kommer til å ha en annen tilnærming til kampen enn de hadde på Etihad i forrige lokaloppgjør: – Siden de starter med hjemmekamp tar de kanskje litt mer initiativ og om de har friske og uthvilte spillere som har fått hvile i helgen kan de spille med veldig høy intensitet. De er komfortable med å avvente at motstanderen mister ballen og deretter kontre i høyt tempo. Vi vet de er lag som er komfortable med å ta raske overganger.

LES INTERVJUET MED ERIC GARCIA | GARCIA EXPECTING DIFFERENT UNITED APPROACH 

  • Overgangsrykter

I den nyeste episoden av Ornstein & Chapman i regi av The Athletic tar de for seg overgangsrykter i forhold til Manchester City. Tottenham-spiller Harry Winks blir diskutert i tillegg til flere alternativer på midtstopperplass. Lytt til podkasten her eller her.

LYTT OGSÅ TIL | The Athletic Transfer Daily – Are Man City panicking?  

  • Legende

View this post on Instagram

What a decade …10 years of football .. from Birmingham to Burnley…from young and up and coming to a little bit older but still looking for the next challenge…losses, smiles, tears, laughter, despair, big decisions, brave moves, stupid decisions, bought back by my team, won trophies, lost finals, let go by the team I love ,been praised, been criticised, been hung out to dry, great saves, chucked a few in, clean sheets, taken beatings, played with the best, played against the best, made friends, made family, European adventures, world cups, failures, represented my country , captained my country with pride, dropped from squads, sat on benches, trained like there is no tomorrow ……ready for the next chapter 🥳#2010/20

A post shared by Joe Hart (@joehartofficial) on

 

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar