Historien bak ‘Welcome to MANCHESTER’, Peptalk, treningsgalleri og trekning i FA-Cupen | CITY I DAG

Les hele historien bak ‘Welcome to MANCHESTER’, hør hva Pep sa på dagens pressekonferanse og se bilder fra dagens trening.

  • WELCOME TO MANCHESTER

Daniel Taylor, Oliver Kay, Sam Lee, Adam Crafton og Andy Mitten har skrevet en lengre artikkel som tar for seg banneret med påskriften ‘Welcome to Manchester’ som City plasserte høyt oppe like ved Manchester Arena på bygrensen, med ‘ansiktet’ vendt mot Salford. Mannen bak, David Pullan, forteller om hvor populært dette var blant supporterne og hvorfor det var en positivt ting å gjøre. De forteller om feiden mellom Alex Ferguson og Tevez og om da Ferguson skjelte ut Citys ‘Chief of Communications Officer’ Vicky Kloss i spillertunnelen etter semi-finalen mot United i Ligacupen i 2010. De forteller om Tevez sin popularitet blant City sine supportere, om da han kjøpte 40 TV-apparater i julegave til ansatte i City, om da han spurte Mancini om å dra til familien i Argentina men dro på ferie til Tenerife og om da Mancini sa at Tevez aldri kom til å spille for han igjen. De forteller også om at United jo hadde sitt eget banner på Old Trafford som viste hvor lenge siden sist det var City hadde vunnet et trofé. Både Stephen Ireland og Micah Richards, i tillegg til historiker Gary James og flere United-spillere uttaler seg også om Tevez.

LES ARTIKKELEN | Welcome to Manchester – the real Carlos Tevez story 

LES OGSÅ | Ornstein on Monday: City eye Matviyenko and Skriniar with Winks an option for both Manchester clubs, VAR will not be scaled back 

  • Peptalk

Hør hva Pep hadde å si på dagens pressekonferanse i videoen under!

  • Bilder fra dagens trening 

 

  • Nye episoder av Forever Blue og Ninety Three Twenty Podcast

Lytt til de nyeste episodene av Forever Blue og Ninety Three Twenty Podcast!

 

Ninety Three Twenty Podcast | THE CUPS. A SPECIAL PODCAST. 

  • Trekning i FA Cupen

Mens herrelaget skal møte Fulham på hjemmebane i FA Cupens fjerde runde, møter kvinnelaget United på bortebane. Klubbene møtes søndag 26. januar og dette blir det tredje profesjonelle møtet mellom klubbene.

LES MER | CITY TO FACE UNITED IN FA WOMEN’S CUP 

  • Steven sin forhåndsomtale av morgendagens kamp

Se Steven sin forhåndsomtale av morgendagens kamp!

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar