Arteta har hatt samtaler med Arsenal

Mikel Arteta skal ha informert City om at han har hatt samtaler med Arsenal om å overta managerjobben etter Unai Emery. Det betyr i så fall at City mister sin assistentmanager.

Det er The Athletic som melder at Arteta har gitt beskjed til sin arbeidsgiver Manchester City om at han kan komme til å forlate klubben. De innledende samtalene mellom Arteta og fotballsjef i Arsenal, Raul Sanllehi, skjedde i forrige uke, før de ble fulgt opp søndag kveld da Arteta tilbrakte tid med Arsenals administrerende redaktør Vinai Venkatesham og director of football operations Huss Fahmy, som tok turen til Manchester. Avisen skriver at det var ventet at Arteta ville signere kontrakten med Arsenal mandag morgen, men at dette ikke har skjedd ennå.

The Athletic skriver videre at Arsenal ikke har vært i direkte kontakt med City, bare Arteta selv, og at City kan komme til å forlange en sjusifret sum i kompensasjon før de eventuelt lar Arteta gå til Arsenal.

Arteta var også akuell som Arsenal-manager da Arsene Wenger måtte gå fra sjefsstolen i 2018, men tapte da kampen mot mer rutinerte Unai Emery. Emery har imidlertid ikke greid å få sving på sakene i Arsenal, og fikk altså sparken i slutten av november. Siden da har Freddie Ljungberg hatt ansvaret som midlertidig manager, uten at det har bedret situasjonen så mye for Arsenal, som i går kveld tapte 0-3 hjemme for City – med Mikel Arteta på City-benken. Nå kan det altså virke som om det er Arteta Arsenal går for som deres nye manager denne gangen.

Relaterte saker

5 svar

  1. Cato Røren sier:

    I så fall synd!
    Hadde håpet han kunne blitt og etterfulgt Pep den dagen han evt velger å dra videre.

  2. Ufattelig trist i såfall 😭

  3. Trist, men ikke overraskende 🤷🏼‍♂️

  4. Knut Lundberg good news🤔😄😄⚽️⚽️⚽️⚽️👍👍👍👍

Legg igjen en kommentar