City ute av UEFA Youth League

Det endte med tap 0-1 for City EDS i Zagreb, og dermed er de lyseblå utslått av UEFA Youth League.

City-guttene måtte vinne mot Dinamo Zagreb i dag for å kunne ta seg videre til sluttspillet i UEFA Youth League, men det endte i stedet med tap 0-1, takket være et frisparkmål av hjemmelagets Antonio Marin. Dette ble det eneste i kampen, og dermed må altså Paul Harsley ta med seg spillerne sine tilbake til Manchester uten et sluttspill å se fram til til våren.

De lyseblå måtte som sagt vinne i dag, men hadde ikke de enkleste arbeidsforholdene. Kampen ble spilt på et humpete og dårlig underlag, men City kom seg likevel til noen gode sjanser i åpningsminuttene. Et skudd av Nabil Touazi ble reddet av Dinamos keeper, før samme mann fikk en enda større mulighet til å score noen få minutter senere. Igjen var keeper på plass og fikk reddet avslutningen fra kort hold.

Så kom altså scoringen som ga hjemmelaget seieren. 20 minutter var spilt da Tommy Doyle laget frispark i farlig posisjon. Marins skudd var godt, og City-keeper Bazunu hadde ikke mulighet til å redde skyddet som gikk inn i krysset.

City kunne ha utlignet like før pause, men igjen var Dinamos keeper på plass og fikk reddet Morgan Rogers volley. Sisteskansen var også på plass etter timen spilt da Keke Simmonds prøvde seg, før nederlandske Jayden Braaf litt senere sendte en avslutning i tverrligger.

Citys hadde med andre ord ikke marginene med seg, og dermed er Europa-eventyret over for denne gang for EDS etter at det bare ble 3. plass i gruppa.

XI | Bazunu, Diounkou, McDonald, Amankwah, Ogbeta, Pozo, Rogers, Dele-Bashiru, Touaizi, Doyle (C), Braaf.

SUBS | Burns, Trafford, Egan-Riley, Fiorini, Bernabe, Knight, Simmonds.

Relaterte saker

4 svar

  1. Hva skjer med ungdomsutviklingen og dette briljante akademiet vi skryter av? Atalanta, Dinamo Zagreb og Shaktar er tydeligvis bedre 😳

  2. *to av de er bedre.. så ikke hvilket lag som kom på fjerde

  3. Tre av dei beste spelarane måtte spela kamp same dag klokka 18:55. Noko meir du lurte på?

  4. Dette var ikke spesielt imponerende når en tenker på ressursene City har i sitt akademi, sammenliknet med gruppe motstanderne.

Legg igjen en kommentar