Reaksjoner etter 4-1 mot Burnley og avansement i Leasing.Com Trophy | CITY I DAG

Reaksjoner fra Pep, Rodri og Gabriel Jesus, supporter-reaksjoner og City er videre i Leasing.Com Trophy etter å ha vunnet straffesparkkonkurranse. 

  • Pep: – En veldig god prestasjon

I et intervju med Amazon Prime etter dagens seier hadde Pep følgende å si: – En veldig god prestasjon. Vi slapp nesten ikke motstanderen vår til i det hele tatt, kun én gang i første omgang og scoringen.

Han var også glad på Gabriel Jesus sine vegne: – Det er ingen her som tviler på hans kvaliteter. Jeg er glad på hans vegne. Han er en fighter og jeg ønsker at han skal være aggressiv i den posisjonen. Vi trenger Gabriel. Spissene er der for å score mål. Vi trenger han. Han gjør alltid en god innsats og er veldig viktig for oss.

City scoret fire mål mot Burnley og Pep var veldig godt fornøyd med scoringene: – Det var noen virkelig flotte mål. Det første var strålende og det andre var et resultat av et flott innlegg og en perfekt avslutning. Riyad og Rodri sine mål også. Rodri var utrolig. Offensivt, defensivt og virkelig god på overgangene. Han har full oversikt over hvor medspillerne hans befinner seg. Og fysikken hans, han er perfekt. Han er så ung. Måten han feiret scoringen på viser hvor mye dette yrket betyr for han. Han er en gutt som alltid hører etter og som ønsker å lære. Vi kan alltid regne med han.

I tillegg hadde Pep følgende å si: – Det er ikke enkelt å vinne her. Vi var oss selv og og dette var viktig. Som alle sier er vi ute av tittelkampen og har null sjanse til å vinne. Liverpool taper aldri så vi tenker kun på oss selv og på vår neste kamp, på hvor mange kamper vi må vinne for å være i nærheten. Nå forbereder vi oss til derbyet på lørdag, forhåpentligvis kan supporterne hjelpe oss til å gjøre det til en god kamp. Desember er en crazy måned!

  • Rodri: – En stor seier for oss

Rodri gjorde en fantastisk kamp mot Burnley i kveld og var storfornøyd etter kampslutt: – Etter kampslutt hadde vi et lite ‘party’ i garderoben, fordi denne seieren var trengte vi. Det er fremdeles en lang vei å gå, men dette var en stor seier for oss.

  • Gabriel Jesus er klar over sine kvaliteter

Gabriel Jesus endte kampen mot Burnley med to scoringer og hadde følgende å si etter kampslutt: – Noen ganger er det bare slik at man kan gå noen kamper uten å score. Jeg er klar over mine kvaliteter og jeg har også Sergio her, som jeg lærer av.

  • And after aaaaaaall…

City måtte klare seg uten lys i garderoben i kveld. And after all, you’re my Wonderwall. Dette var før kampstart, ikke etterpå.

  • Daniel Grimshaw helten da City gikk videre i Leasing.Com Trophy etter straffesparkkonkurranse 

Det stod 1-1 etter full tid, etter at Tommy Doyle utlignet på et frispark fra 20 meter etter 68 spilte minutter. City vant straffesparkkonkurransen mot Shrewsbury 6-5 og er videre til tredje runde i turneringen.

Les kampreferatet her: GRIMSHAW CITY’S SHOOTOUT HERO AT SHREWSBURY 

  • Spiller-reaksjoner

  • Twitter-reaksjoner og stats

 

 

 

 

 

 

  • Se Ian Cheeseman sin Vlog fra Burnley

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar