Peptalk, Citys problemer forklart av Sam Lee og Ballon d’Or | CITY I DAG

Sjekk hva som har skjedd i Manchester Citys verden i dag. 

  • Dagens pressekonferanse

Se dagens pressekonferanse hvor Pep hadde med seg Alex Rowen ved sin side, foran morgendagens oppgjør mot Burnley!

 

  • Del 2 av Peps pressekonferanse etter kampen mot Newcastle

Pep sa han foretrekker å fokusere på neste kamp, heller enn å prate om hvor mange strake seiere laget må ha og hvor mange ganger Liverpool må tape for at City skal kunne ha en sjanse til å vinne tittelen.

 

  • Van Bronckhorst tar Arteta sin rolle?

Van Bronckhorst er for tiden en trainee hos Manchester City og kan være en kandidat til å ta over som assistent dersom Arteta skulle forsvinne til Arsenal, skriver David Ornstein for the Athletic i dag. Van Bronckhorst var gjest i Director’s Box på Etihad under forrige ukes kamp mot Shakhtar og hadde for første gang med seg kona Marieke og sønnen Jake, i tillegg til at han holdt samtaler med folk i lederstillinger i City.

  • Manchester City sine problemer forklart

Sam Lee har i sin nyeste artikkel for the Athletic forklart City sine problemer denne sesongen. «Det er noe som ikke stemmer helt på banen for City denne sesongen og det er lett å se for seg at alt ikke er helt som det bør være behind the scenes også», skriver Sam. «Kyle Walker ba sine lagkamerater om å ta seg sammen i garderoben etter helgens 2-2 resultat mot Newcastle og flyturen tilbake til Manchester var ikke helt ulik flyturen tilbake fra Newcastle forrige sesong da spillerne trodde tapet hadde kostet dem ligatittelen. City sine problemer er langt fra dramatiske. Spillerne fungerer fortsatt fint sammen og både trener og oppfører seg profesjonelt. Det er ikke forventet at spillerne vil delta på et arrangement for alle de ansatte den 12. desember», skriver han videre. Sam skriver også at City ønsker seg en midtstopper i januar for å styrke en del av laget som de ønsket å styrke i sommer. Om dette kan bedre Pep sitt humør, desto bedre vil det være å få en midtstopper på plass.

Sam skriver også om hvordan en lang ferie og Twitter-hendelsen har påvirket Bernardo, om hvordan Mendy virker mer profesjonell denne sesongen, men fremdeles sliter med kneet sitt og om Leroy sin fremtid, i tillegg til Gabriel Jesus. Han nevner også at City har mistet sine to største motivatorer i Kompany og Delph og at De Bruyne og Walker ikke har oppnådd den samme tilstedeværelsen enda.

Les artikkelenManchester City’s struggles explained

Les også: Exasperated Kevin De Bruyne is carrying this stuttering Manchester City team… he is desperate to make them click again but the burden is beginning to weigh heavy on his shoulders 

  • Ballon d’Or

 

 

 

 

  • Laporte: – Klart City kan vinne ligaen 

Laporte prater om veien tilbake fra skade, om å tilpasse seg den engelske livsstilen og tomrommet etter Kompany i et intervju med the National.

Les intervjuetAymeric Laporte interview: Of course Manchester City can win the league… Liverpool had a similar lead last year

Se også: Mancini won’t rule Man City out of title 

  • Video fra dagens trening
  • Podkaster 

Ninety Three Twenty: Ahsan and Sam Lee pick apart another disappointing day at Newcastle, and discuss what is going wrong at City. 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar