Pep: – Jeg føler meg veldig komfortabel her

Pep fortalte på gårsdagens pressekonferanse at han er åpen for å fornye kontrakten som går ut i 2021.

Peps nåværende kontrakt løper altså til 2021 og vil dermed ha vært trener for Manchester City i fem sesonger. Pep har det fint i Manchester og er åpen for å bli i klubben lengre enn til 2021:

– Det avhenger av resultatene, vi får se hva som skjer etter fem år. Men jeg er åpen for å bli lengre, ja. Jeg er veldig komfortabel her, sier Pep. Det er ikke det samme å være manager for en klubb i to år som det er å være det i fem år, alle er friske og raske etter to år. Det viktigste er hvordan vi jobber sammen. Vi må føle at vi fremdeles kan gjøre det sammen og ha det gøy sammen, om det ikke er slik må vi ta en prat med klubben.

Relaterte saker

1 svar

Legg igjen en kommentar