Spillerbørs: Backene sviktet

Keeper Ederson og de to backene João Cancelo og Angeliño imponerte ikke i Champions League-møtet med Shakhtar Donetsk.

Vi er vant til at Manchester City underholder, derfor blir vi skuffet når det er så labert som mot Shakthar. Men kanskje verre: Helt stille på tribunene, i 90 minutter. Det hjelper ikke akkurat et lag som, kanskje, hadde trengt litt hjelp her.

Svak, uinspirert kamp uansett, selv om Manchester City er gruppevinnere i det som kanskje er den svakeste gruppa i manns minne.

Børs:

Ederson 4 – holdt på å gjøre det helt store. Hadde rødmet om han var litt lysere i huden.

João Cancelo 5 – har litt lyst til å kalle han «Cancelled» i stedet. Sliter med å forstå noe annet enn at han ligner Rodrick – utseendemessig. Hva er han god på? Jeg sliter med å se det, både defensivt og offensivt.

Nicolas Otamendi 6 – selvsagt ikke helt på topp når det går fort, men gjør en anstendig jobb. Burde kanskje vært mer våken på scoringen, han også.

Fernandinho 7 – god, igjen. Flink til å bryte foran, og gode crossere. Så var det spørsmålet rundt hvem som burde tatt han som scoret på innlegget.

Angeliño 5 – hvorfor i alle dager prøver han ikke å blokke innlegget som gir 1-1? Og hvor enkelt var det å passere ham før pause? God med ballen, men er og blir litt junior. Stoler ikke på han.

Kevin De Bruyne 7 – Citys bestemann. Uten han ville dette blitt en enda tristere forestilling. Gjør ikke alt rett, men nok til at City bør vinne. Flott involvering før 1-0.

Rodri 6 – blir litt malplassert i en sånn kamp, nesten uten dueller. Men helt ok.

Ilkay Gündogan 7 – rolig og fin da han fikk sjansen foran mål. Viktig egenskap. Vrient å kritisere en som nesten ikke gjør feil, men det manglet litt killer mot Shakthar.

Bernardo Silva 6 – leter fortsatt etter B.Silva fra 2018/19.

Gabriel Jesus 6 – flott målgivende, ellers godt passet på og fikk gjort lite.

Raheem Sterling 6 – må tilbake i spesial-trening. Nå stemmer ingen avslutninger. Skyter litt som en 14-åring med middels teknikk.

David Silva og Phil Foden spilte ikke lenge nok til å få poeng.

Relaterte saker

3 svar

  1. Steinar Jørgensen sier:

    God oppsummering. Veldig enig i dag Svea😀 Begriper ikke at walker ikke spilte i dag. Får virkelig håpe han spiller mer framover. Cancelo virker ubrukelig på det meste. Mannen kan jo ikke slå innlegg. Angelino var svak i dag men har vist tidligere at han kan bedre. Trist å se en så uinspirert forestilling.

  2. Jan Henning Andersen sier:

    Hva snakket de om i pausen? Ingenting kan det se ut som, fortsatte jo like slapt og uinteressert i 2, omgang. Savnet Walker og Foden, holder ikke med 15 minutter for Foden i en kamp som denne.

  3. Jakob sier:

    Rodri hadde sin svakeste kamp etter min mening. Uvanlig mye feilpasninger, shaktar løp gjennom midten i hele 1omg og han som anker foran midtstopperne har ansvaret for å holde laget sammen.

Legg igjen en kommentar