EDS med 3-0 seier mot Blackburn

Scoring fra Fisayo Dele-Bashiru og to scoringer fra Jayden Braaf sikret en etterlengtet 3-0 seier for EDS mot Blackburn i går.

City stilte med følgende lag:

XI | Bazunu, Dionkou, McDonald, Harwood-Bellis, Wilson, Pozo, Poveda, Doyle (c), Touaizi, Dele-Bashiru, Rogers

INNBYTTERE | Ogbeta, Trafford, Bernabe, Simmonds, Braaf

City åpnet kampen best i gårsdagens oppgjør mot Blackburn og så ikke ut som et lag som ligger nest sist på tabellen. Spesielt Morgan Rogers var en stor trussel for motstanderen, med sine hurtige løp langs venstresiden.

City var derimot i trøbbel etter 8 minutters spill, da et innlegg ble slått inn i City-boksen og Harwood-Bellis var nære på ved å sette ballen i eget mål. Han hentet seg derimot raskt opp igjen og fikk ballen unna.

Tommy Doyle var nærmest for City etter 17 minutters spill, men avslutningen hans curla like utenfor. Neste sjanse kom også til City da Ian Poveda-Ocampo satte opp Dele-Bashiru som avsluttet med en lav avslutning, men Blackburns keeper reddet greit. Dele-Bashiru var også involvert i omgangens siste sjanse da han spilte tilbake til Rogers inne i boksen, men hans avslutning gikk over mål.

Tommy Doyle drev laget fremover tok City endelig ledelsen etter 56 minutter. Rowan McDonald slo ballen fra egen halvdel til Dele-Bashiru, som tok ballen ned og satte den i mål fra kort hold.

Nederlandske Jayden Braaf ble byttet inn etter 73 minutter og skulle få en veldig viktig rolle i sluttminuttene av kampen. Han fikk sitt første for kvelden da Tommy Doyle skaffet ham rom og Braaf satte ballen i mål med en lav avslutning fra 20 meter. Tre minutter før slutt fikk Braaf sitt andre for kvelden da to Blackburn-spillere kolliderte, før ballen falt ned til Braaf som hadde en enkel jobb med å plassere den i mål.

En etterlengtet seier for EDS hvor Tommy Doyle ble kåret til banens beste spiller. Tommy hadde blant annet følgende å si etter kampen: Når vi utnytter sjansene våre ser vi at vi er et veldig godt lag og det er der standarden må settes.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar