STB 133 på vei!

Sesongens andre medlemsblad er på vei ut til en postkasse nær deg.  Det er mye å glede seg til. Hvis du er medlem, da!

STB 133 er på 104 sider. Som vanlig er det proppet med kunnskap, humor, absurditeter, historie og sterke meninger. En lapskaus av lyseblå herligheter.

I tillegg til faste og mer løsrevne spalter, er det mye godt supporterstoff, for eksempel om lyseblå på tur til Manchester. Nils Martinsen forteller om en historisk gjenforening med Tony Book, og Wenche Bromander oppsummerer sin 50 år lange supporterkarriere.

STB skal skape begeistring rundt Manchester City og det å holde med denne flotte klubben. Det synes jeg vi klarer.

Bare les hva det betydde for formann Tor å møte David Silva! Rørende.

At så mange sender inn, vitner om at STB fortsatt betyr noe for mange

STB har landets mest skarpskodde supporterjournalister. Svea, Rolf, Halvor, Mike, Sleivinho, Gorm, Andreas og Gribben, blant andre.

Og som vanlig en finurlig og fin epistel fra Roald Arentz. Du vet han med de røde meningene, det lange skjegget og det lyseblå hjertet.

Takk til alle som har gitt av dere selv slik at supporterklubben kan gi ut et blad vi kan være stolte av. Mange har jo vært med siden tidenes morgen, altså før Manchester City ble stiftet i 2008.

Neste gang blir sikkert også dyktige folk fra Danmark med på å spisse kvaliteten. Til slutt det jeg glemte å skrive på lederplass: God jul!

Relaterte saker

3 svar

  1. Nils Rune Lid sier:

    Kvalitetslektyre, nok ein gong👍🙂

  2. Erik Drilen sier:

    Kom i posten i dag. Nå er helgelektyren sikret.

Legg igjen en kommentar