CITY I DAG | Pressekonferanse med Cushing og Houghton og etterforskning blokkeres ikke

Pressekonferanse med Nick Cushing og Steph Houghton, City får ikke blokkert UEFA sin etterforskning av FFP og midtstoppere fra Leicester ryktes til City.

  • Pressekonferanse med Nick Cushing og Steph Houghton

Til helgen er det Women’s Football Weekend i England og City møter West Ham på søndag. I dag deltok manager Nick Cushing og kaptein Steph Houghton på pressekonferansen foran kampen og Cushing sa at han ikke forventer noen revansje fra spillerne sine etter tap for United, Arsenal og Atletico: – Det har ikke vært noen reaksjon hos spillerne fordi de har jobbet hardt hele sesongen. Vi var ikke gode nok på enkelte områder i noen få av kampene våre, men det er naturlig. Spillerne er menneskelige. Vi har ikke panikk. Vi er skuffet over å ryke ut av Champions League, men vi er ett poeng unna første plass i ligaen og er med i begge cupene. Nick bekreftet også hvilke spillere som ikke er klare til søndag: Demi Stokes er syk og har ikke trent, men hun er ok. Karen Bardsley og Laura Coombs blir ikke klare.

Kaptein Steph Houghton ser frem til Women’s Football Weekend og sier kvinnefotballen vokser hele tiden. Hun er overrasket over den hurtige veksten: – Jeg visste det kom til å skje etterhvert, men kanskje ikke at det skulle vokse så voldsomt og så hurtig. Det er fantastisk for kvinnefotballen og nøkkelen nå er å få til jevnt høye tilskuertall.

Se pressekonferansen: HOUGHTON: BIG WEEK LIES AHEAD 

  • City mister muligheten til å blokkere UEFA sin etterforsking av FFP

I går kom nyheten om at City sannsynligvis ikke blir utestengt fra neste sesongs Champions League. I dag fikk vi vite at CAS avslo City sin anke, som betyr at City dermed ikke får blokkert og avsluttet UEFA sin etterforskning. UEFA kommer jo derimot sannsynligvis ikke til å gi City noe mer enn en bot, så dette har ikke allverden å si for utfallet. UEFA skal holde en høring og den endelige avgjørelsen tas i desember.

Les mer: Manchester City’s appeal to CAS over FFP rejected 

  • Scoring og assist for Foden

England U21 tok i dag en 3-0 seier mot Albania og Foden endte kampen med scoring og målgivende. Se scoringen her!

  • Midtstoppere fra Leicester ryktes til City

Sky Sports melder i dag at City vurderer å signere midtstopperne Jonny Evans og Caglar Soyuncu fra Leicester, men andre alternativer vurderes også. Sam Lee meldte derimot i dagens podcast med 93:20 at det ikke kommer til å skje stort når overgangsvinduet åpner i januar.

Les mer: Man City consider Jonny Evans and Caglar Soyuncu 

  • Dagens podkaster

93:20 FFP SPECIAL WITH SAM LEE

Blue Moon Podcast 16. Boot on the Other Foot, Ball on the Other Hand

City Sausage 6. EP006 – Michael Brown

City Xtra Still the Big Man?

Forever Blue Bravo, security problems at Atalanta, away ticket distribution, title hopes Pt2

  • Paul Dickov tror det blir et rolig overgangsvindu

Paul Dickov forventer ikke at det kommer til å koke rundt City når overgangsvinduet åpner i januar: – Om man ser tilbake på de siste sesongene har City hatt en tendens til ikke å forsterke i januar. Jeg forventer ikke at City kommer til å gjøre så mye i januar, sier han.

Les mer: Man City ambassador warns fans over January transfer window expectations 

  • Howard Hockin’s Weekly Thoughts

I sin ukentlige blogg skriver Howard om Raheem Sterling, endringer i forhold til Citys transfer-policy, Bernardo Silva og FFP. Les bloggen her.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar