CITY I DAG | City utestenges sannsynligvis ikke fra Champions League og julekolleksjonen lanseres

City utestenges sannsynligvis ikke fra Champions League, julekolleksjonen lanseres og de 114 supporterne som dro på bortekampen mot Shakhtar mottar personlige brev fra klubben. 

  • City utestenges sannsynligvis ikke fra Champions League

Matt Slater og Sam Lee i the Athletic melder i dag at City sannsynligvis unngår å bli utestengt fra neste sesongs Champions League og at den endelige avgjørelsen vil bli tatt neste måned. Mange har forventet at City skulle bli utestengt etter det som kom frem i Der Spiegel, men i følge the Athletic vil City kun motta en bot. City mener de ikke har gjort noe galt og at de derfor heller ikke fortjener å få en bot. City har hele tiden vært sikre på at de ikke ville bli utestengt og om de skulle blitt det ville de ha anket og avgjørelsen hadde blitt omgjort. Det mest sannsynlige er altså City ikke utestenges fra Champions League.

Les mer: Exclusive: Manchester City set to avoid Champions League ban 

  • Hva skjer etter at City har tapt en fotballkamp?

Måten City analyserer på etter kamp skjer alltid på samme måte om City har vunnet, spilt uavgjort eller tapt. Pep får høydepunktene som han ser på etter kampen og etter bortekamper ser han disse på flyet eller bussen. Deretter ser han hele kampen om igjen og gir analyse-teamet beskjed om hva de må fokusere på. Men hva er det egentlig som skjer etter at City har tapt en fotballkamp?

Les mer: What happens when Manchester City lose?

  • Julekolleksjonen lanseres

City lanserte i dag julekolleksjonen for denne sesongen og det kom dermed mye nytt i City-butikken. I tillegg deltok Karen Bardsley, Nicolas Otamendi, Angelino og Benjamin Mendy i et ‘jule memory-spill’ som du kan se under.

 

Se hele julekolleksjonen: CITY MAKES CHRISTMAS  

  • Klubben sender ut personlige brev til de 114 supporterne som dro på bortekampen mot Shakhtar

Klubben sendte i dag ut brev hvor de takket alle supporterne som dro på bortekampen mot Shakhtar i Champions League. Noen fikk tilsendt brev signert av Pep, mens andre fikk brev signert av Fernandinho. De 114 supporterne som tok turen til bortekampen fikk også en invitasjon til Tunnel Club i forbindelse med hjemmekampen mot Shakhtar den 28. november. Les brevene som en av de mest dedikerte City-supporterne av alle, Darren Page, og fotograf Kevin Cummins, ble tilsendt: En fantastisk flott gest av klubben.

 

  • CFA Manager, Mark Muncer, får sparken

Daily Mail melder at CFA Manager, Mark Muncer, som gjennom ni år har hatt ansvar for vedlikehold av Citys treningsanlegg har fått sparken. Årsaken skal være for kaldt vann i dusjene, ødelagte dører og generelt sett for dårlig vedlikehold. Muncer var veldig godt likt på CFA og flere av de med lederstillinger i City føler Muncer har blitt gjort til syndebukk i denne saken og at han har vært veldig uheldig med å få sparken.

Les mer: What a shower! Manchester City AXE man in charge of their £200m training complex amid complaints over water temperature, broken doors and repairs taking too long 

  • Ikke store endringer i forhold til VAR denne sesongen

Et møte som varte i overkant av fire timer fant sted i dag og det var VAR som stod på planen. Det de fikk ut av møtet var at det ikke vil bli store endringer i forhold til VAR i Premier League denne sesongen, men supportere på stadion vil fra nå av få informasjon på stadion når en VAR-sjekk gjennomføres, noe de ikke har hatt til nå.

 

Relaterte saker

1 svar

  1. Erik Drilen sier:

    Fortsatt ingen dvd for fjorårssesongen? Hadde håpet på en gjennomgang av hele sesongen og FA-cupfinalen i sin helhet. I og med at jeg var på reise da cupfinalen gikk, så jeg fikk ikke sett den. Fikk bare høre resultatet på kvelden.

Legg igjen en kommentar