CITY I DAG | Bernardo suspendert og Cityzens Giving er tilbake

Bernardo Silva suspendert og bøtelagt som følge av tweeten han sendte ut, Cityzens Giving er tilbake og en ny pub kalt ‘the Ardwick’ åpnes på Etihad. 

  • Bernardo Silva suspendert

Bernardo Silva fikk i dag sin straff etter Twitter-spøken med Benjamin Mendy og må stå over én kamp, i tillegg til at han må betale en bot og delta på et kurs. City kommer ikke til å anke straffen, men syntes i følge Jamie Jackson at straffen var for streng. Under kan du lese FA sine argumenter for straffen.

  • City sender inn formell klage på Michael Oliver 

City sendte mandag inn en formell klage til sjef for PGMOL, Mike Riley, på grunn av at de var misfornøyde med Michael Oliver dommer-prestasjon i oppgjøret mot Liverpool. Det forventes at Riley svarer på brevet på en konstruktiv måte, men at det ikke kommer til å skje store endringer, i hvert fall ikke med det første.

  • Cityzens Giving er tilbake

Gjennom Cityzens Giving, Citys globale samfunns-initiativ, kan City-supportere være med på å bestemme hvordan City endrer menneskers liv verden over. Siden starten i 2014 har Cityzens Giving bidratt med mer enn £3m, til 20 prosjekter på verdensbasis. Denne sesongen vil det igjen doneres £400,000 og du kan være med på å bestemme hvor og hvordan pengene skal brukes.

CEO, Ferran Soriano, sier følgende om Cityzens Giving:

– Vi er veldig stolte over Cityzens Giving. I løpet av de fem siste årene har kampanjen bare blitt sterkere og sterkere og vi er lidenskapelige i forhold til å la våre supportere velge mellom prosjekter verden over og å hjelpe ‘Young Leaders’ med å inspirere sine lokalmiljøer. Fotball brukes for å løse sosiale vanskeligheter og mer enn 10,000 unge mennesker er engasjert i Cityzens Giving hvert eneste år.

 

  • Ny pub kalt ‘the Ardwick’ åpner på Etihad

I dag kom nyheten om at en ny pub kalt ‘the Ardwick’ vil åpnes på Etihad. Puben vil være åpen fra og med neste hjemmekamp mot Chelsea og vil befinne seg i det sørøstlige hjørnet på nivå to, mellom Legends og BT Sports sin kommentatorboks.

 

Les mer: Man City set to unveil authentic pub within Etihad Stadium 

 

  • ‘White set to kick on’, sier Nick Cushing

Ellen White fikk sin første scoring for City i forrige kamp mot Birmingham og manager Nick Cushing er sikker på at vi kommer til å få se mange scoringer fra White denne sesongen: – Jeg er ikke i tvil om at hun kommer til å få seg noen scoringer med spillere som Georgia Stanway og Lauren Hemp rundt seg. Og hun kommer alltid til sjanser. Det var fantastisk for henne å få seg en scoring mot Birmingham og vi ønsker bare at hun skal fortsette. Hun var en stor trussel der fremme mot Atletico også, selv om hun ikke scoret.

 

City møter West Ham førstkommende søndag klokken 13.30 i det som er Women’s Football Weekend. Forhåpentligvis spiller City foran et fullsatt Academy Stadium på søndag. 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar