CITY I DAG | Peptalk og intervjuer med Shaun Goater, Shauny Wright og Noel Gallagher

Se hva Pep hadde å si på dagens pressekonferanse, les intervjuer med Shaun Wright-Phillips, Shaun Goater og Noel Gallagher og se Micah Richards og Joleon Lescott prøve seg på leirdueskyting. Dette og mer i ‘CITY I DAG’!

  • Peptalk

Pep bekreftet på dagens pressekonferanse at Ederson ikke er klar til søndagens kamp, at City kommer til å ‘fighte’ helt til slutt og at Liverpool er det beste laget i verden for øyeblikket. Se pressekonferansen her!

 

  • Shaun Goater: – Jeg er litt nervøs

Shaun Goater fikk selv én scoring mot Liverpool i FA-Cupen i 2001 da City tapte 4-2 og er nervøs foran søndagens oppgjør: – Jeg er litt nervøs på grunn av alt som har hendt med Manchester City. Vi er uten vår beste midtstopper, men Fernandinho har gjort en fantastisk jobb der. Jeg er nervøs for å møte Liverpools angrepsspillere, men disse spillerne vet at dette er en veldig viktig kamp og jeg er sikker på at de vil prestere på sitt aller beste.

Les mer: 

‘It is about momentum’: Shaun Goater insists Manchester City can overcome Liverpool and start decisive shift in race for Premier League crown

  • Shaun Wright-Phillips om da City slo Liverpool på Anfield i 2003

Shauny Wright fikk én scoring på ni kamper mot Liverpool og var en av spillerne som var med sist City slo Liverpool på Anfield i 2003. Han husker denne kampen godt: – Jeg husker kampen i 2003 veldig godt. Å vinne der var en stor prestasjon. Både Nicolas Anelka som scoret og Robbie Fowler har jo begge spilt for Liverpool, kanskje det var grunnen til at vi vant. Peter Schmeichel hadde en kjemperedning også. Han hadde noen av de en gang i blant, den gamle mannen!

Han tror ikke Citys statistikk på Anfield kommer til å påvirke spillerne på søndag:

– Jeg tror ikke City-spillerne kommer til å tenke noe særlig på det på søndag, de kommer ikke til å tenke at ‘det er så lenge siden vi har vunnet her’.

Les mer: 

WRIGHT-PHILLIPS: WHAT IT TAKES TO WIN AT ANFIELD

  • Noel Gallagher: – Jeg håper Raheem scorer vinnermålet foran the Kop

Noel har gjort et intervju med TalkSport foran søndagens oppgjør og håper Raheem Sterling scorer vinnermålet foran the Kop: – Om du hadde spurt hvilken som helst City-fan hva deres drømme-scenario til søndagens kamp er, ville de svart at Raheem Sterling skulle score vinnermålet foran the Kop, sier Noel. Han fikk mye dritt fra den kanten da han signerte for oss og de piper fremdeles på Raheem.

Hør hele intervjuet: 

‘I hope Raheem Sterling scores the winner in front of the Kop’ – Noel Gallagher tips Man City star to get revenge on Liverpool fans at Anfield

  • Joleon Lescott og Micah Richards konkurrerer i leirdueskyting

Se hvordan det gikk i videoen under!

 

  • Ninety Three Twenty Podcast:

I den nyeste episoden av Ninety Three Twenty oppsummerer Ahsan Naeem og Howard Hockin oppgjøret mot Atalanta, ser frem mot søndagens oppgjør og mye mer. Hør podkasten her!

 

  • Hvordan City og Liverpool konkurrerer om alt

Sam Lee har skrevet en artikkel for the Athletic om hvordan City og Liverpool ikke kun konkurrerer om å vinne Premier League, men at de konkurrerer på alle områder. For eksempel gir Pep Guardiola kamp-analytikerne spesifikke perioder av Citys kamper han vil at de skal fokusere på, før de viderefører dette til spillerne. Dette kan også hjelpe City med å bestemme seg for hvilke spillertyper de ønsker å signere. Artikkelen handler om speidere, trenere og spillerkjøp og om hvordan ansatte i City og Liverpool beveger seg mellom de to klubbene for å få ting til å skje.

Les mer: 

How Man City and Liverpool compete for everything: from titles and £75m centre-backs to physios and youth stars

Les også: 

Picking a team to beat Liverpool will be one of grumbling Guardiola’s greatest victories – especially if Bravo is in goal

  • Steven ser frem mot søndagens oppgjør

Se og hør hva Steven tenker om søndagens oppgjør!

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar