CITY I DAG | Intervjuer med Kevin De Bruyne og Niclas Jensen, Vlog og Blue Moon Podcast

Les intervjuer med blant andre Kevin De Bruyne og Niclas Jensen, hør nyeste episode av Blue Moon Podcast og se Ian Cheeseman sin vlog fra San Siro.

  • Kevin De Bruyne: – Bryr meg ikke om City sin statistikk på Anfield

City har vunnet to ganger på Anfield siden 1981 og forrige gang var i 2003. Det bryr ikke Kevin De Bruyne seg noe om: – Jeg bryr meg ikke. Det er mange ulike faktorer som kommer til å avgjøre denne kampen. Hva kan en spiller gjøre med statistikker som det? Vi tar dette som en hvilken som helst kamp. Vi vet også at det er en stor kamp og Liverpool er foran oss.

Les hva Kevin hadde å si: 

Kevin De Bruyne does not care about Liverpool’s strong home record against Man City

  • Niclas Jensen: – City har det beste laget og de beste spillerne

Niclas Jensen var en av de som spilte for City forrige gang det ble seier på Anfield. Han har tro på City kommende søndag: – Jeg synes fortsatt at City har de beste spillerne og det beste laget. Men Liverpool har også sett veldig sterke ut denne sesongen. Det blir en tøff kamp, men jeg håper og tror at City vinner denne gang.

Les mer:

Man City backed to beat Liverpool – by man who played for Blues last time they won at Anfield

  • Vlog fra San Siro

Se Ian Cheeseman sin Vlog fra gårsdagens kamp på San Siro!

 

  • Blue Moon Podcast: ‘Lost Property FC’

I den nyeste episoden av Blue Moon Podcast diskuterer David Mooney oppgjøret mot Atalanta og ser frem mot kampen på Anfield sammen med Simon Bajkowski fra Manchester Evening News og Jack Gaughan fra Daily Mail, i tillegg til at de diskuterer alle sjansene City brenner og deres evne til å drepe kamper. Mooney har intervjuet Kiki Musampa om rasisme og Howard Hockin kaller Pep for en ‘grump’. Hør podkast-episoden her.

  • Micah Richards om FA-Cup seieren i 2011

 

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar