David Silva ute mot Atalanta og Liverpool

Alt tyder på at David Silva må stå over den kommende ukes kamper mot Atalanta og Liverpool.

Pep Guardiola bekrefter nå at David Silva sannsynligvis må stå over både onsdagens Champions League-møte med Atalanta, samt neste søndags toppoppgjør i Premier League mot Liverpool. Spanjolen ble lørdag byttet ut til halvtid i 2-1-seieren over Southampton, og grunnen skal være «et muskulært problem».

«Fem minutter før pause fortalte David meg at han hadde et lite muskulært problem», kunne Guardiola fortelle. «Jeg tror ikke han er med mot Atalanta og Liverpool. Jeg har ikke snakket med legen, men han kan ikke spille nå på grunn av det muskulære problemet, som vanligvis vil holde ham ute 10-12 dager.»

City har fra før av flere sentrale spillere ute med skade: Leroy Sané, Aymeric Laporte og relativt nylig også Oleksandr Zinchenko og Rodri. Ingen av disse vil heller bli å se i spill i det nevnte toppoppgjøret på Anfield.

Relaterte saker

3 svar

  1. John Akse sier:

    Tragikomisk skade situasjon denne sesongen, kommer vi fra Anfield med poeng e ihvertfall eg fornøyd🤔

  2. Tor Sønsteby sier:

    Ja, og på Anfield kommer de til å gå inn for å skade De Bruyne tidlig så dette kan bli tøft, det virker som vi får en langtidsskade i nesten hver kamp denne sesongen, og Stones blir vel også snart skadd igjen…Godt vi har mange å ta av

  3. Roy vangen sier:

    Vi kan ikke vinne sesongen hver gang, må la losserpoola vinne å så scum united griner litt ^^

Legg igjen en kommentar