CITY I DAG: Intervjuer med Garcia, Aguero og Bernabe og nye podkast-episoder

Les intervjuer med Eric Garcia, Adria Bernabe og Sergio Aguero og hør nye episoder av Blue Moon Podcast og Noisy Neighbors. 

  • Eric Garcia klar til å ta steget opp

Garcia fikk 90 minutter i ligacupen mot Southampton denne uken og er klar til å ta steget opp: – Disse kampene i ligacupen hjelper meg i forhold til å være klar neste gang jeg får muligheten. Disse kampene hjelper meg virkelig. Jeg jobber hardt og venter på muligheten slik at jeg kan bevise at jeg er klar til å spille. De andre spillerne og støtteapparatet har tro på meg og det hjelper meg på banen. Pep sier bare at jeg skal spille slik som jeg alltid gjør, være rolig og prate med alle de andre spillerne, fordi de hjelper meg.

Les intervjuet:

Eric Garcia tells Pep Guardiola he’s ready to step up for Man City in the Premier League

  • Sergio Aguero: – Jeg kunne ikke ha kommet til en bedre klubb

Sergio sier at avgjørelsen hans om å gå til City er den beste avgjørelsen han har tatt i sin karriere: – Det var vanskelig å se for seg at jeg skulle være så lenge i en klubb da jeg kom hit. Men etterhvert som tiden gikk, gikk det opp for meg at det var jo akkurat det jeg ønsket. Og her er jeg – i min åttende sesong med Manchester City. Jeg har følt meg veldig komfortabel her siden dag én og denne følelsen har bare blitt sterkere etterhvert som årene har gått.

Les intervjuet:

AGUERO: ‘I COULDN’T HAVE JOINED A BETTER CLUB.’

  • Adrian Bernabe: Guardiola er en vidunderlig lærer 

Adrian Bernabe sier at det å høre Pep Guardiola prate om fotball er en unik opplevelse: – Å trene under Pep er helt fantastisk. Han er en av de beste managerne i historien. Måten han forklarer ting på, det han lærer fra seg og hvordan han prøver å forklare fotball, det er helt fantastisk.

Les intervjuet:

BERNABE: GUARDIOLA’S A WONDERFUL TEACHER

  • Tre spillere nominert til ‘Etihad Player of the Month’
  • Two blues living their dream. 
  • Blue Moon Podcast: ‘Drawn Rhombus’

I den nyeste episoden av Blue Moon Podcast har David Mooney besøk av Ciaran og Sam Lee og de diskuterer Tommy Doyle, Phil Foden og Eric Garcia, tar et tilbakeblikk til 2011/12 og spør hvorfor noen tilskuere forlater stadion før kampen er slutt. Hør podkasten her.

  • Noisy Neighbors
  • ‘Super City from Maine Road: an Ode to Football Grounds’

Howard Hockin har skrevet en artikkel til ære for fotballstadioner og spesielt til ære for Maine Road. Les den her.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *