CITY I DAG: Ny bok om City lanseres og intervju med Phil Foden

‘Pep’s City: the Making of a Superteam’ ble lansert idag, Phil Foden og Sergio Aguero har blitt inkludert i ‘Guiness World Records’ for 2020 og PUMA har lansert to nye par med ‘City-sko’. City skal også være interesserte i Isco. 

  • ‘Pep’s City: the Making of a Superteam’

Dette er boken «alle» har ventet på. De spanske journalistene Lu Martín og Pol Ballús har hatt full tilgang til Manchester City og Pep de tre siste sesongene og skriver følgende om boken:

«Over three seasons in England, Pep Guardiola has built something the Premier League has never seen before: a team that dominates games like no other, scoring goals and collecting points and trophies at record-breaking pace. Throughout that journey, the Spanish journalists Lu Martín and Pol Ballús have been embedded with the club, reporting this inside account of how a phenomenal team was constructed: from the recruitment of Guardiola himself, to the backroom staff that provide the platform for his team and the superstar players that have set a new standard in British football. No other sportswriter has had this kind of access to Guardiola and his team during their three seasons in Manchester. The result is exclusive, in-depth interviews and profiles of every key figure at City, and the inside stories on the decisions that have shaped the team, including the defensive transformation that saw Guardiola change his goalkeeper and full-backs ahead of his record-breaking 100-point season of 2017-18; the dinner date with Sergio Agüero that changed the course of the City striker’s career; and close-ups on every big game in the thrilling finale to the 2018-19 title race.»

Boken kan kjøpes her.

  • Phil Foden og Sergio Aguero inkludert i ‘Guiness World Records’ for 2020

Både Phil Foden og Sergio Aguero ble i dag inkludert i ‘Guinness World Records’ for 2020. Phil Foden ble tidenes yngste Premier League vinner i 2017/18 sesongen, 17 år og 350 dager gammel. Sergio Aguero har blitt inkludert på bakgrunn av antall hat-trick i Premier League. Han har like mange som Alan Shearer med 11. Her kan du lese ‘Guinness World Records’ sin Q&A med Phil Foden.

  • ‘How the stats show that Phil Foden can replace David Silva’
  • PUMA lanserer nye ‘City-sko’

Dessverre vil det kun være mulig å kjøpe disse i City Store på Etihad. Det ene paret er inspirert av Haçienda, som jo lå i Withworth Street West. Nå er det omgjort til luksusleiligheter. Det andre paret er inspirert av legendariske Kippax.

 

  • City interesserte i Isco?

 

  • Noisy Neighbors 

Hør den nyeste episoden av Noisy Neighbors her!

  • #tbt

 

  • For en scoring!

 

  • Manchester City: a Community Club

 

  • Video fra dagens treningsøkt

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar