CITY I DAG: Cushing forventer reaksjon fra spillerne og rykter om neste sesongs drakter

Nick Cushing forventer en reaksjon fra sine spillere etter dagens 2-0 tap. Ryktene om hvordan neste sesongs drakter skal se ut har begynt å svirre allerede og City linkes til Lokonga og Oyarzabal. 

  • Cushing forventer reaksjon fra sine spillere

City gikk i dag på et sjeldent tap da de tapte 2-0 mot United og trener Nick Cushing forventer en reaksjon fra sine spillere mot Arsenal neste helg: – Jeg ser ikke på det som min jobb å dra spillerne opp igjen. Det er deres jobb å hente seg selv opp igjen. Vi må bruke dette som en motivasjon. Om et tap mot Manchester United ikke gir spillerne ‘et spark bak’, er det ingenting som vil gjøre det. Når et vinnerlag taper gjør det vondt, og vi taper ikke så altfor ofte. Les hva Cushing sa etter dagens kamp her.

  • Rykter om neste sesongs drakter

Ryktene har allerede begynt å gå i forhold til neste sesongs hjemme- og bortedrakter. Hjemmedrakten vil ifølge ‘Footy Headlines’ være lyseblå i tillegg til innslag av marineblått. Det vil være en drakt inspirert av Manchesters kunst, arkitektur, landskap og musikkscene og designet vil ifølge ryktene være ganske så spektakulært. Man kan finne flere mosaikker i Manchester og det kan altså godt hende at vi får se en mosaikk på neste sesongs hjemmedrakt. Les mer her. Bortedrakten vil sannsynligvis være sort kombinert med mørk denim.

  • Video fra dagens treningsøkt

Se en video fra dagens treningsøkt her!

  • Yaya, Yaya, Yaya
  • City linket til Lokonga og Oyarzabal

 

 

 

Relaterte saker

1 svar

Legg igjen en kommentar