CITY I DAG: Misnøye ved nye kamptidspunkter, City bøtelegges og Mendy tilbake i trening

City har uttrykket sin misnøye ved de nye kamptidspunktene for kampene i desember og januar, har fått bot for ‘kasting av objekter’ på tribunen under oppgjøret mot Dinamo Zagreb og Benjamin Mendy er tilbake i trening. 

  • Misnøye ved nye kamptidspunkter

De nye kamptidspunktene for desember og januar ble bekreftet i dag og City har uttrykket sin misnøye ved de nye tidspunktene. Spesielt det at kampen mot Wolves er flyttet frem fra Boxing Day til 27. desember og at City får mindre hvile enn de andre klubbene, inkludert Liverpool. COO, Omar Berrada, fortalte Manchester Evening News: – Vi er skuffet over at programmet er så tett for spillerne i denne perioden. Kampene i ligaen krever veldig mye av spillerne fysisk og mentalt og det er ikke ideelt å spille to kamper i underkant av 48 timer. Spillerne får ikke nok tid til å restituere seg. Vi forstår at det er viktig å ta hensyn til TV-selskapene i forhold til oppsettet, men vi må også beskytte spillernes velvære, ligaens sportslige integritet og kvaliteten på produktet. Vi har hatt en åpen dialog med FA i forhold til å se på andre muligheter, men vi er nødt til å forholde oss til de tidspunktene som har blitt satt.

  • City bøtelegges etter kampen mot Dinamo Zagreb

City har fått en bot på 15,750 euro på grunn av ‘kasting av gjenstander’ under oppgjøret mot Dinamo Zagreb. Dinamo har fått en bot på 20,000 euro og får ikke lov til å selge billetter til sine supportere til sin neste bortekamp i Europa.

  • Benjamin Mendy tilbake i trening

Spillerne var tilbake på CFA i dag etter å ha representert sine landslag og Benjamin Mendy var også tilbake etter skade. Se en video av dagens trening under!

  • Forsterker City i januar?
  • Intervju med Taylor Harwood-Bellis 

Taylor Harwood-Bellis har gjort et intervju med Manchester Evening News hvor han reflekterer over å ta steget opp til førstelag, sin talentfulle tvillingsøster, den siste meldingen han fikk fra sin bestefar og videoen fra borteseksjonen på Goodison Park. Her kan du lese nok et utdrag fra Raheem Sterling sitt intervju i den siste utgaven av FourFourTwo hvor han reflekterer over sine første måneder som City-spiller og innrømmer at det fremdeles er rart å møte Liverpool. Ilkay Gundogan sier at City-spillerne ikke er opptatt av tabellen og sier at spillerne nok blir litt nervøse og stresset om de ikke får den første scoringen i kampene sine, mens Fernandinho reflekterer over sin rolle som midtstopper.

  • Hendelsene i Catalonia påvirker Pep på trening? 
  • Raheem Sterling tildelt Gold Blue Peter Badge

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar