CITY I DAG: Raheem Sterling banens beste for England

Raheem Sterling endte gårsdagens oppgjør mot Bulgaria med to scoringer, en målgivende pasning og som kampens beste spiller. 

  • Raheem Sterling kåret til banens beste spiller for England

Raheem Sterling ble kåret til kampens beste spiller i gårsdagens landskamp mellom England og Bulgaria. Raheem endte opp med to scoringer og en målgivende pasning. Oppgjøret fikk derimot også oppmerksomhet på grunn av rasisme blant bulgarere på tribunen. Raheem var en spillerne som ble utsatt for rasisme i løpet av gårsdagens oppgjør og i stedet for å gå av banen svarer Raheem med å spille en veldig god kamp for England. Rasisme hører ikke hjemme noe sted og Raheem er en av de største forkjemperne for å få en slutt på det. Howard Hockin har skrevet en artikkel titulert RACISM, FOOTBALL & RAHEEM STERLING: WHERE DO WE GO FROM HERE? hvor du kan lese Howard sin reaksjon til de skammelige scenene som utspant seg i Bulgaria i går. Howard har også diskutert dette i en podkast sammen med Ahsan Naeem, som du kan lytte til her.

  • Livet etter Pep

Steven Mcinerney har diskutert hva som kommer til å skje i City etter Pep. Se og hør hva han tenker i videoen under!

  • Pressekonferanse foran Manchester City – Atletico Madrid i UWCL

City møter Atletico Madrid i 8-dels finalen i Champions League i morgen og manager Nick Cushing hadde i dag pressekonferanse sammen med Caroline Weir. City røk ut mot Atletico forrige sesong, men slo spanjolene i en treningskamp foran denne sesongen. Nick oppdaterte oss på skadefronten: – Demi Stokes er tilbake i stallen. Pauline Bremer fikk seg en liten smell foran kampen mot Birmingham og vi har viktige kamper foran oss, så vi ville ikke risikere noe med henne. Vi bestemmer oss i morgen om hun skal spille mot Atletico eller om det blir mot United på søndag. Georgia Stanway trente i morges. Hun blir ikke klar mot Atletico, men er klar til søndag. Ellen White nærmer seg, men vi ønsker ikke å risikere noe. Vi ønsker jo å holde henne skadefri resten av sesongen. Hverken Laura Coombs eller Karen Bardsley er tilbake enda. Hele pressekonferansen kan du se her.

  • Raheem Sterling på forsiden av FourFourTwo

Raheem Sterling er på forsiden av denne månedens utgave av FourFourTwo og du kan lese et utdrag fra intervjuet her. Raheem forteller blant annet om at dekningen han fikk i media førte til at han følte han ikke var ønsket på landslaget, uavhengig av sine prestasjoner, men at han virkelig har motbevist dette. Løp og kjøp!

  • Ny episode av Noisy Neighbors Podcast

Hør den nyeste episoden av Noisy Neighbors Podcast! Mark og Mulv diskuterer sesongen så langt og fortsettelsen sammen med Ahsan Naeem!

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar