CITY I DAG: Eget sanserom på Etihad og intervju med Gerard Wiekens

City åpner sitt eget sanserom på Etihad og Sam Lee har gjort et lengre intervju med Gerard Wiekens, pluss mye annet!

  • Eget sanserom åpnes på Etihad

City annonserte i dag at det skal åpnes et eget sanserom på Etihad. Dette er fantastiske nyheter og det har blitt veldig godt mottatt, både av de som har prøvd ut rommet på kampdag og av City-supportere på Twitter. Sanserommet er et rom for supportere som finner lyd og andre ting som skjer på tribunen overveldende og det er fantastisk at de kan få sitt eget sted hvor de kan se kampen. Det er perfekt utsikt fra rommet og de har også muligheten til å se kampen ute på tribunen om det skulle være ønskelig.

  • Sam Lee har intervjuet Gerard Wiekens

Sam Lee har gjort et nostalgisk intervju med Gerard Wiekens hvor han prater om Eyal Berkovic, Ali Benarbia, Georgi Kinkladze, George Weah, Joey Barton og mange flere. Han prater jo selvsagt også om seg selv og om sin tid i City. Sam Lee har også gjort et eksklusivt intervju med manchestercity.no, som vil bli publisert i løpet av denne uken.

  • Tre City-spillere kåret til de tre beste i Premier League fra 2010-2019

The Mirror har kåret de 50 beste spillerne i Premier League i perioden fra 2010-2019 og de tre beste er City-spillere. Sergio Aguero ble kåret til den beste, David Silva er nummer to og Vincent Kompany nummer tre. City hadde totalt 15 spillere på listen og fem spillere i topp ti.

  • Riyad Mahrez kåret til Etihad Player of the Month

Riyad Mahrez er kåret til Player of the Month for september! Han har hatt en flott start på sesongen og har virkelig funnet sin plass i dette City-laget. Well done, Riyad!

  • Forever Blue

Hør den nyeste episoden av Forever Blue! Panelet diskuterer Junior Blues, ser tilbake på tapet mot Wolves og ser frem mot helgens kamp mot Crystal Palace. Her kan du høre Sam Lee diskutere City sin start på sesongen på ‘The Beautiful Game Podcast’.

  • On This Day
  • Steph Houghton: Vi er ikke opptatt av revansje

City møter Atletico Madrid i 8-dels finalen av Champions League på onsdag, og kaptein Steph Houghton sier at City ikke er opptatt av å ta revansje, etter at de røk ut mot nettopp Atletico forrige sesong: – Det handler ikke om å ta revansje for oss. Det handler om at vi som lag ønsker å gå videre i turneringen. Vi vet at vår prestasjon mot Atletico forrige sesong ikke var god nok. Vi kunne ikke ha ønsket oss en bedre start i form av resultatene vi har hatt så langt. Men vi føler fortsatt at vi har mye mer å gi.

  • Ny bok kalt «Manchester City: Fourmidablues 2018/2019»

Boken inneholder bilder av hver eneste scoring fra sesongen 2018/2019 og hvert enkelt bilde er tegnet av Lesley Ross. Peter Thornton har skrevet til bildene og det er vanligvis Peter som skriver manus til videoene City viser før kampstart på Etihad, i tillegg til spesielle videoer på YouTube.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar