Mendy skadet – igjen

Det var nok en skade som gjorde at Benjamin Mendy ikke spilte for City i gårsdagens tap for Wolves. Franskmannen blir heldigvis ikke ute så lenge denne gangen.

Benjamin Mendy har omtrent ikke vært annet enn skadet etter at han kom til City i 2017. Store deler av de to første sesongene i City-drakt ble ødelagt av skader, og den tredje sesongen har heller ikke startet altfor oppløftende for venstrebacken. City bekrefter nå at det var en skade i den venstre hamstringen som gjorde at han måtte stå over gårsdagens kamp mot Wolverhampton, som City mot alle odds tapte 0-2. Pep Guardiola valgte overraskende nok å la João Cancelo få prøve seg på venstreback i stedet for Oleksandr Zinchenko, men flyttet han over på høyrebacken i den andre omgangen da Zinchenko kom inn.

Benjamin Mendy var imidlertid ikke å se, verken på banen eller Citys benk, og grunnen er altså denne nye skaden. Hamstringskaden er imidlertid ikke verre enn at en regner med å ha Mendy tilbake i spill etter landslagspausen, altså om knappe to uker.

City regner også med å ha både John Stones og Kevin De Bruyne tilbake igjen til første kamp etter landslagspausen – mot Crystal Palace 19. oktober.

 

Hva tror du? Vil Benjamin Mendy noen gang få en lengre skadefri periode i City? Bruk kommentarfeltet til å diskutere.

Relaterte saker

6 svar

  1. Han er god på Twitter. Det er det som betyr noe.

  2. AG Kiyani sier:

    biscuitman må dessverre vekk

  3. Kan ikke ha en spiller som er ute av spill 80% av sesongen,sesong etter sesong!

  4. Per Arne Rennestraum hahahahahaha ja

  5. Ansæt manden som SoMe Manager istedet. Han er jo tydeligvis håbløst dårlig til at passe sit job som venstre back 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *