– En dårlig dag for oss

Det var en skuffet Pep Guardiola som møtte pressen etter dagens hjemmetap for Wolverhampton for å fortelle hva som gikk galt.

«Det var selvsagt en veldig dårlig dag for oss», kunne Citys manager fortelle. «Det skjer noen ganger. Vi startet ganske bra, før vi ga dem to muligheter ved å gi fra oss ballen i oppbyggingen av angrep. Vi ble litt nervøse. I andre omgang kontrollerte vi kampen bedre. På slutten angrep vi, men de hadde Cutrone og Jimenez som var kliniske. Når vi skal oppsummere kampen og måten vi spilte på så var det ikke bra. Det var ikke en bra dag for oss.»

Guardiola innrømmer også at det nå begynner å bli veldig mange poeng opp til Liverpool, som nå er åtte poeng foran City. «Det er mange poeng. De har ikke avgitt poeng. Vi skapte for lite i dagens kamp. Vi møter mange lag som ligger dypt, og vi har mer eller mindre funnet en måte å løse det på, men i dag hadde vi problemer med det.»

«Det er mange kamper igjen. Vi tapte mot et godt lag i dag. De var fysiske og sterke i lufta og raske på kontringer, noe som forklarer hvorfor vi tapte. Vi er nødt til å bli bedre. Vi var kanskje ikke solide nok i hvordan vi bygget opp spillet på i dag. Når vi er det, slipper vi motstanderne til få sjanser.»

City-manageren kunne også avsløre at Kyle Walker hadde slitt før kampen, noe som var grunnen til at han ble byttet ut til pause. «Jeg gjorde en endring fordi Kyle ikke kunne fortsette. I første omgang kom alle de farlighetene vi skapte fra Joao. Kyle har hatt en infeksjon i magen sin de siste ukene. Han har ikke trent og har gått ned i vekt. Han gjorde en utrolig innsats i dag, fordi vi trenger raske spillere. Han sa i pausen at han ikke følte seg bra, så det var grunnen til at vi gjorde byttet.»

På spørsmål om City fortsatt har sjansen til å ta sitt tredje strake ligagull, svarte Pep: «Jeg kjenner disse karene. De kan fortsatt greie det. Det var en dårlig dag, en dårlig kamp, men honnør til motstanderen. Det som har skjedd har skjedd. De fleste lagene som har vunnet ligaen har ikke greid å vinne sesongen etter. Selvsagt ønsker vi å være nærmere. Vi holdt ikke det nivået vi pleier i dag. De siste kampene har vært gode, men avstanden opp er stor. Liverpool har ikke avgitt poeng. Nå er tiden for å slå tilbake. Resultatene vil diktere situasjonen, men vi er i oktober, og det er lenge igjen.»

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *