CITY I DAG: Pressekonferanse, Riyad Mahrez og Blue Moon Podcast

Få med deg hva Pep sa på dagens pressekonferanse og hør nyeste episode av Blue Moon Podcast!

  • Blue Moon Podcast: A Curious Agenda

I den nyeste episoden diskuterer David Mooney, Jonathan Smith og Richard Burns hvordan VAR har påvirket City så langt, det prates om kampene mot Everton og Dinamo Zagreb og spillerne som har spilt for City i to ulike perioder diskuteres. Det er alltid verdt å lytte til Blue Moon Podcast! Chris Higginbottom har skrevet en artikkel for Blue Moon Podcast hvor han tar for seg de ulike årsakene City-supportere har hatt til å klage opp i gjennom årene. Årsakene er ikke de samme i dag som for 20, for å si det sånn.

  • Del 1 av pressekonferansen før kampen mot Wolverhampton

På dagens pressekonferanse bekreftet Pep at hverken Kevin De Bruyne eller John Stones er tilbake før etter landslagspausen. Han diskuterte også Cancelo sine prestasjoner mot Preston og Dinamo Zagreb. Se del 1 av pressekonferansen her!

  • Hva er årsaken til at Riyad Mahrez har fått en så god start på sesongen?

Riyad Mahrez er sammen med Kevin De Bruyne nominert til månedens spiller i Premier League både for PFA og EA Sports, og Mahrez har virkelig fått en veldig god start på sesongen. Steven Mcinerney ser på de ulike faktorene bak Mahrez sin fantastiske start i videoen under! Mark Meadowcroft har skrevet sin første artikkel for Ninety Three Twenty og den handler også om Riyad Mahrez!

  • Ninety Three Twenty: the Friday Show

Ahsan Naeem ser tilbake på den siste uken i City-verden og ser frem mot søndagens oppgjør mot Wolves, sammen med Jack Gaughan fra the Daily Mail. Lytt til podkasten her!

  • Phil Foden kalt opp til England U21

Phil Foden ble i dag kalt opp til England U21, mens Ian Carlo Poveda ble kalt opp til U20 og Tommy Doyle, i tillegg til Taylor Harwood-Bellis, ble kalt opp til U19. Foden scoret for England mot Kosovo forrige måned og skal spille en vennskapskamp og en EM-kvalik kamp i Oktober.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar