Ny bok om City-fansens historie

Denne måneden kommer «don’t look back in anger» – en bok om City-fansens historie. Vår egen Tor Sønsteby har skrevet et av kapitlene i boka!

Det er Don Price som står bak boka «don’t look back in anger – The Manchester City Fans’ Story», som tar for seg City-fansens berg-og-dal-bane-reise opp og ned divisjonene, og deres lojalitet gjennom de siste 30 årene. Med seg har Don Price fått Dave Wallace, Phill Gatenby og Sean Riley – en City-fan som bare har gått glipp av én eneste City-kamp de siste 35 årene, og det var heller ikke hans egen feil.

Det kapitlet som handler om oss norske og skandinaviske City-supportere er skrevet av vår egen Tor Sønsteby, leder av Scandinavian Branch!

«don’t look back in anger» er en oppfølger til boka «We Never Win at Home …», også av Don Price, som kom ut i fjor, og også oppfølgeren som kommer nå er spekket med gode historier fra City-fansen!

Boka, som kommer ut 18. oktober, koster 14 pund for oss som ikke er bosatt i UK dersom du bestiller direkte fra forlaget, Empire Publication. Vil du heller bestille fra norsk bokhandel, selger Adlibris boka for 121 kroner.

2 svar

  1. Tor Sønsteby sier:

    Dersom du bor i Oslo området kan de kjøpes av meg for 100 kr på Bohemen, OK? send mail soensteb@online.no , hilsen Tor

Legg igjen en kommentar