CITY I DAG: Stem på «Goal of the Month» og bli kjent med Harwood-Bellis

Du kan nå stemme på «Goal of the Month» for september, Nick Cushing er nominert til månedens manager og Bernardo Silva ser tilbake på sin barndom!

  • «Goal of the Month» for september

Caroline Weir sin scoring mot i det første profesjonelle Manchester derbyet på kvinnesiden, frispark fra Mahrez og en chip fra Pauline Bremer er blant scoringene som er nominert til «Goal of the Month» for september. Se samtlige av scoringene under! Her kan du stemme!

  • Nick Cushing nominert til månedens manager

City har vunnet samtlige seks kamper i alle turneringer så langt denne sesongen, med en målforskjell på 20-1. Nick Cushing har blitt nominert til månedens manager for september og angrepsspiller Pauline Bremer er nominert til månedens spiller.

  • Bli kjent med Taylor Harwood-Bellis

Les hvor Taylor ser seg selv om ti år, hva den siste sangen han lyttet til var og hva han ville tatt med seg til en øde øy, her!

  • The City Eye Podcast

I nyeste episode av the City Eye Podcast diskuterer de kampen mot Dinamo Zagreb, ser frem mot helgens kamp mot Wolves og de kjører en «Man City Quiz». Lytt til podkasten her!

  • Bernardo Silva: Mini Me

«Mini Me» ser Bernardo tilbake på sin barndom og viktigheten av utdanning, som hans foreldre prøvde å få han til å se viktigheten av. Han prater om gleden det ga han å spille for sin barndoms-klubb, sin første helt innenfor fotballen og om de som hjalp han med å komme dit han er i dag.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *