CITY I DAG: De Bruyne med lyskeproblemer og intervju med Eric Garcia

Kevin De Bruyne må stå over kveldens kamp mot Dinamo Zagreb på grunn av lyskeproblemer og Eric Garcia har pratet om sin debut for City og om å lære av Pep. 

  • Kevin De Bruyne må stå over kveldens oppgjør

Sky Sports meldte i går at Kevin De Bruyne hadde fått seg en smell i ankelen, men det er på grunn av problemer med lysken at han må stå over kveldens oppgjør. Omfanget av skaden er enda ikke bekreftet. Her kan du lese hva mancity.com skriver om saken.

  • Eric Garcia om sin City-debut og hvordan det er å lære av Pep

«Jeg er veldig ung og vet jeg må jobbe hardt, men en dag kan jeg kanskje få muligheten til å spille fast for Citys førstelag og vinne trofeer for laget. Vi får se. Jeg håper jeg får sjansen, men det er manageren som bestemmer, så vi får se.» Les hele intervjuet her.

  • Del 2: Sven-Göran Eriksson

Del 1 av Howard Hockin sin artikkel ble publisert i går og i dag kan du lese del 2. Howard skriver om «Svennis» sin tid i City og du kan blant annet lese om da City-supportere fikk servert gratis curry i Albert Square og hadde en sing-song med Thaksin Shinawatra.

  • Kan City vinne Champions League denne sesongen?

Her kan du se hva Steven Mcinerney mener om det!

  • Jill Scott og Nick Cushing om standarden i WSL

Både Jill Scott og Nick Cushing mener at standarden i WSL har bedret seg og at folk har blitt overrasket over den høye standarden etter sommerens VM-sluttspill. «Ligaen er super kompetitiv nå», sier Cushing. «Vi vet at Everton, Birmingham og Reading vil bli tøffe motstandere og å spille mot Arsenal og Manchester United vil bli store utfordringer.» Jill Scott sier: «Jeg tror mange har blitt overrasket over standarden i WSL. Mange tenkte nok at damefotball ikke var noe for dem, men sommerens VM-sluttspill har nå tiltrukket seg flere supportere og det kan også hjelpe og faktisk komme for å se en kamp. Jo flere supportere, desto bedre for kvinnefotballen.» Se hele intervjuet med Jill Scott her.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *